Ντορέττα Παπαδημητρίου: Δες χαρακτηριστικά “κλικ” από το τρέιλερ για το “Κάνε Παζάρι”!

Στο… φουλ δουλεύουν όλες αυτές τις ημέρες οι μηχανές για το “Κάνε Παζάρι”! Το θρυλικό τηλεπαιχνίδι που όλοι λατρέψαμε την δεκαετία του ΄90, επιστρέφει ως γνωστόν δριμύτερο στους δέκτες μας, μέσα από τον ΣΚΑΙ.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι αυτή τη φορά το πρόσωπο που θα αναλάβει να κρύψει καλά το… Ζονγκ και να κάνει δυνατά παιχνίδι με όλους όσους σπεύσουν να βρεθούν στο πλευρό της στο πλατό του καναλιού του Φαλήρου.

Αυτές τις ημέρες όλοι συντελεστές της συγκεκριμένης παραγωγής βρίσκονται νυχθημερόν στα στούντιο “Καραγιάννης” και στήνουν με εντατικούς ρυθμούς το παιχνίδι, μιας και η ημερομηνία πρεμιέρας έχει οριστεί για τις 13 Φεβρουαρίου, οπότε και ο χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα.

Η ηθοποιός εννοείται πως είναι κατενθουσιασμένη γι ΄αυτό το νέο της ξεκίνημα και προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένη, μέχρι ο σκηνοθέτης να πει για πρώτη φορά “φώτα, κάμερα, πάμε”. Και μιας και είπα σκηνοθέτης, την σκηνοθεσία του καθημερινού παιχνιδιού του ΣΚΑΙ έχει αναλάβει ο έμπειρος και ταλαντούχος Κώστας Υφαντής.

Ο “σκηνοθέτης της καρδιάς μας”, όπως συνηθίζουν να τον αποκαλούν όσοι έχουν δουλέψει μαζί του, μιας και εκτός από ένας ταλαντούχος σκηνοθέτης, πάνω απ ΄όλα και πρώτα απ ΄όλα είναι ένας χαρισματικός άνθρωπος, ο οποίος έχει μόνο καλά λόγια να πει πάντα, για όσους τον περιτριγυρίζουν! Πράγμα ομολογουμένως σπάνιο στο θαυμαστό, γυάλινο κόσμο της μικρής μας οθόνης.

Εκτός ,όμως, από το θέμα της σκηνοθεσίας το οποίο “κλείδωσε” οριστικά, αναμένεται από μέρα σε μέρα να “κλειδώσει” οριστικά και το ποιός θα είναι τελικά ο βοηθός της Ντορέττας στο εν ΄λόγω παιχνίδι. Ολες αυτές τις ημέρες κόσμος πάει κι έρχεται στον “Καραγιάννη”, τα ραντεβού ακολουθούν το ένα μετά το άλλο, ενώ κάποιοι έχουν προχωρήσει και σε μικρά δοκιμαστικά.

Ανάμεσα στους υποψήφιους… μνηστήρες είναι και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος ,όμως, έχει κάνει για την ώρα κάποιες πρώτες επαφές, όπως και πολλοί άλλοι και κανείς δεν γνωρίζει για το αν θα του… κληρώσει!

Κατά τα άλλα, η Ντορέττα ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram ένα σχετικό βιντεάκι-τρέιλερ που αφορά στις δηλώσεις συμμετοχής του παιχνιδιού, από το οποίο και είπα να “κλέψω” κάποια… κλικ, έτσι για να πάρεις λατρεμένη μου, μία μικρή γεύση!

Read More

And More