Ντορέττα Παπαδημητρίου: Γεύμα με τους συνεργάτες από τα “Καλημερούδια”!

Μια μέρα πριν τον τραγικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη, που συγκλόνισε ολόκληρη την ομάδα της εκπομπής, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και όλοι οι συνεργάτες από τα “Καλημερούδια” βρέθηκαν σε γνωστό στέκι στο Ψυχικό. Η ομάδα έδωσε το “παρών” στο εορταστικό γεύμα και συναντήθηκε με δημοσιογράφους για να μιλήσει για την πορεία της εκπομπής και να μας δώσει μια πρώτη γεύση από ό,τι νέο ετοιμάζουν.

Μιλώντας στις κάμερες μάλιστα, η Ντορέττα ιδιαίτερα αισιόδοξη ανέφερε: “Ο στόχος μας είναι φέτος να σταθεροποιηθούν τα νούμερα για να σταθεί και του χρόνου. Θέλουμε να σταθεροποιηθούμε και να χτίσουμε τις βάσεις για κάτι καλό που θα κρατήσει”. Και συμπλήρωσε: “Δεν μπορούμε να συγκριθούμε με έμπειρους ανθρώπους όπως ο Μάρκος Σεφερλής και ο Πέτρος Κωστόπουλος”.

Με την ίδια θετική ενέργεια μίλησαν για αυτό το όμορφο τηλεοπτικό ταξίδι που ξεκίνησε η εκπομπή και οι Κώστας Μαρτάκης, Σοφία Μανωλάκου, Δημήτρης Μηλιόγλου, Δημήτρης Νέζος, Μυριέλλα Σαββίδου, Βίκυ Παγιατάκη, Τέτα Καμπουρέλη, Βαγγέλης Χαρισόπουλος και ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου.

Πάντως και σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE τα “Καλημερούδια” φαίνεται να είναι μια εκπομπή που στηρίζει πολύ και το Mega, θέλοντας να δημιουργήσει μια νέα τηλεοπτική συνήθεια στο κοινό.

Δες φωτογραφίες:

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Τέτα Καμπουρέλη

Σοφία Μανωλάκου

Τίνα Μεσσαροπούλου

Τέτα καμπουρέλη, Βίκυ Παγιατάκη

Νικόλας Σακελλαρίου, Σοφία Μανωλάκου, Δημήτρης Μηλιόγλου

Δημήτρης Μηλιώγλου, Νικόλας Σακελλαρίου, Τέτα Καμπουρέλη, Ντορεττα Παπαδημητριου,Μυριέλλα Σαββίδου, Κώστας Μαρτάκης

Όλη η ομάδα από τα Καλημερούδια

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More