Ντορέττα Παπαδημητρίου: Για αυτόν τον λόγο είπε “ναι” στην παρουσίαση του Game of Chefs

Στο Τηλέραμα και στον Βασίλη Ανδριτσάνο μίλησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νέο της τηλεοπτικό βήμα, αφού θα είναι η παρουσιάστρια του Game of Chefs εξηγώντας τον λόγο που την έκανε να πει το “ναι” σε αυτή την πρόταση.

Τι σας έκανε να πείτε το «ναι» στην πρόταση;

Μου άρεσε πολύ το κόνσεπτ. Αν και είναι ένα παιχνίδι μαγειρικής, έχει πολλές ιδιαιτερότητες σε σχέση με άλλα αντίστοιχα. Σημαντική διαφοροποίηση είναι η διαδικασία των οντισιόν, που είναι blind auditions. Δηλαδή οι κριτές δεν βλέπουν τον παίκτη, ούτε ξέρουν τίποτα για αυτόν. Όταν έρχεται μπροστά τους το πιάτο, κρίνουν σε σχέση μόνο με αυτό και στη συνέχεια τον γνωρίζουν. Και κατά την διάρκεια όμως των δοκιμασιών υπάρχουν πολλές ιδιαιτερότητες, που καλό θα ήταν να μην τις ανακαλύψουμε ακόμα. Σημαντικό ρόλο έπαιξε ότι έχω βρεθεί ξανά στον ΑΝΤ1, επί Dancing with the stars. Είναι άνθρωποι που γνωρίζω, ένα οικείο περιβάλλον. Επιπλέον μου άρεσαν κι οι τρεις κριτές, που δεν τους γνώριζα προσωπικά αλλά μόνο μέσα από την δουλειά τους και είδα θετικά την ιδέα να συνεργαστούμε.

Ποιος είναι ο ρόλος σας στο παιχνίδι;

Στις οντισιόν είμαι εκεί για να υποδεχτώ τους συμμετέχοντες, να τους μειώσω το άγχος όσο μπορώ, προκειμένου να ανταπεξέλθουν και στην συνέχεια να τους συναντήσω για να συζητήσουμε το αποτέλεσμα. Μετά, στην διάρκεια του παιχνιδιού, θα είμαι αυτή που θα ενημερώνει παίκτες και κριτές για το ποιες είναι οι δοκιμασίες. Γιατί υπάρχουν κάποιες που ούτε οι ίδιοι οι κριτές γνωρίζουν. Και δυστυχώς θα είμαι παρούσα και στην άβολη στιγμή της αποχώρησης, για να ανακοινώσω το αποτέλεσμα.

Read More

And More