Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η glamorous εμφάνιση της ηθοποιού σε βραβεία της Κύπρου! [pics,video]

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου διανύει μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο, καθώς τις τελευταίες εβδομάδες έχει επιστρέψει στην μεγάλη της αγάπη, η οποία δεν είναι άλλη από το θέατρο. Η γνωστή παρουσιάστρια και ταλαντούχα ηθοποιός πρωταγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στο “Μαριχουάνα Stop!” και κάθε Κυριακή το θέατρο σφύζει από κόσμο που πηγαίνει να απολαύσει την θεατρική παράσταση.

Μιας και το θεατρικό έργο παίζει μία φορά την εβδομάδα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει αρκετό χρόνο τόσο για τα δύο υπέροχα αγόρια της όσο και για τις υπόλοιπες επαγγελματικές της ασχολίες. Έτσι, το βράδυ της Δευτέρας ταξίδεψε στην Κύπρο και μαζί με την Μαρία Μπεκατώρου παρουσίασαν τα “Eating Awards 2018” σε γνωστό ξενοδοχείο. Οι Ελληνίδες παρουσιάστριες φόρεσαν δημιουργίες της Έφης Παπαϊωάννου και όπως ήταν επόμενο “έκλεψαν” τις εντυπώσεις.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν σταμάτησε να αναρτά στιγμιότυπα από τη λαμπερή βραδιά στα Instagram Stories της, δείχνοντάς μας την άκρως λαμπερή και glamorous εμφάνιση που έκανε στα βραβεία.

Δες όλα τα στιγμιότυπα:

 

Read More

And More