Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η σέξι φωτογράφιση της μέσα στο νερό!

Ανατρεπτική και σέξι… Η Ντορέττα Παπαδημητρίου “βουτά” στα βαθιά και φωτογραφίζεται κάτω από το νερό κάνοντας τη διαφορά. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός (μανούλα δυο αγοριών) αποκαλύπτεται στο Down Town και μιλά για όλα…

“Το σώμα μου έχει σμιλευτεί απ’ όταν ήμουν μικρή, με πρωταθλητισμό στη ρυθμική γυμναστική και αργότερα στον στίβο. Ήμουν σερί 15 χρόνια σε εντατική προπόνηση και διατροφή”, αποκαλύπτει η Ντορέττα Παπαδημητρίου μιλώντας για το αυστηρό πρόγραμμα που ακολουθούσε την περίοδο του πρωταθλητισμού.

Ωστόσο, η ίδια ποτέ δεν ένιωσε να καταπιέζεται ή να στερείτε πράγματα. “Ήμουν από τα παιδιά που δεν ήθελαν να βγουν να τα σπάσουν, να ξεδώσουν. Δεν νιώθω ότι είμαι από τους ανθρώπους που έχουν στερηθεί πράγματα. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του”, λέει χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τα χρόνια που περνά και το άγχος του ότι πλησιάζει τα 40, είπε: “Είμαι 37, είτε το πω είτε όχι δεν θα αλλάξει κάτι. Δεν νιώθω την ηλικία να με έχει καταβάλει”.

Τέλος, για το σύντροφό της Αλέξανδρο Φραντζολίνι ήταν για μια ακόμη φορά… λακωνική! “Είμαι σε πολύ καλή φάση. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό όταν οι εποχές είναι απαιτητικές, όπως είναι αυτές που ζούμε τώρα. Δεν μου αρέσει πολύ να μιλάω για αυτά”, ανέφερε.

Διάβασε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί!

Read More

And More