Ντορέττα Παπαδημητρίου: Κλείδωσε για το “Μεγάλο Παζάρι”;

Ντορέττα Παπαδημητρίου… Ενα κορίτσι ταλαντούχο, ένα κορίτσι που ευτυχώς (σε αντίθεση με πολλές άλλες…) το έχει το χάρισμα της επικοινωνίας. Ενα κορίτσι που ξέρει να μιλά καλά ελληνικά, αυθόρμητο, δεν φοβάται να τσαλακώσει την εικόνα του και να αυτοσαρκαστεί…

Ενα κορίτσι με άμεσο ταμπεραμέντο, που πραγματικά μπορεί να σε κάνει να πιστέψεις πως είναι το κορίτσι της διπλανής σου πόρτας, η κόρη σου, η αδελφή σου, η κολλητή σου…

Για όλους αυτούς τους λόγους, αλλά και για άλλους πολλούς, η Ντορέττα από την στιγμή που έπεσε η αυλαία στα “Καλημερούδια”. δέχτηκε ουκ ολίγες προτάσεις για να επιστρέψει στη τηλεοπτική δράση και τώρα; Τώρα απ ΄ότι όλα δείχνουν έφτασε η ώρα!

Το Ντορεττάκι σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν και με τα όσα κατάφερα να μάθω σε μία σειρά από τηλεφωνικές συνομιλίες που είχα, βρίσκεται ένα βήμα πριν δώσει οριστικά τα χέρια με τον ΣΚΑΙ.

Ναι, απ ΄ότι όλα δείχνουν η Ντορέττα “κλειδώνει” στο να αναλάβει την παρουσίαση του θρυλικού τηλεπαιχνιδιού , “Το μεγάλο παζάρι” το οποίο έρχεται ξανά στους δέκτες μας μέσα από το κανάλι του Φαλήρου.

“Η αλήθεια είναι πως βρισκόμαστε ένα βήμα πριν “κλειδώσει” οριστικά αυτή η καινούργια μας συνεργασία”, αποκαλύπτει στο TLIFE υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΚΑΙ και σπεύδει να συμπληρώσει:

“Η Ντορέττα είναι ένα από εκείνα τα φρέσκα τηλεοπτικά πρόσωπα που πιστεύουμε πολύ και θεωρούμε πως στο “Μεγάλο Παζάρι” θα μπορέσει πραγματικά να ξεδιπλώσει όλο της το τηλεοπτικό ταμπεραμέντο, αλλά και την γλυκιά “τρέλα” που την χαρακτηρίζει…”

Εν αναμονή ,λοιπόν, του οριστικού deal!!!


Read More

And More