Ντορέττα Παπαδημητρίου: Κομψή εμφάνιση στο θέατρο! Φωτογραφίες

Μπορεί σχεδόν κάθε βράδυ να δίνει τον καλύτερό της εαυτό στη θεατρική σκηνή του Ακροπόλ, παίζοντας την κακιά Velma στο μιούζικαλ HairSpray, ωστόσο στο ρεπό της η Ντορέττα Παπαδημητρίου επέλεξε να πάει ξανά θέατρο. Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών για να παρακολουθήσει την θρυλική παράσταση «Όμορφη πόλη».

Με άξονα-μύθο τις γνωστές μελωδίες του μεγάλου μας μουσουργού και την ποίησή του για πρώτη φορά σε θεατρική σκηνή, ο σκηνοθέτης Γιώργος Βάλαρης δημιουργεί και παρουσιάζει μια σύγχρονη «Όμορφη πόλη» του 2020, μια μοναδική θεατρική-μουσική υπερπαραγωγή, μια ωδή στον μεγάλο μας συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έκλεψε τις εντυπώσεις με το που μπήκε στο χώρο του Μεγάρου Μουσικής με την chic εμφάνισή της και έκανε τα φωτογραφικά φλας να αστράψουν. Η ταλαντούχα ηθοποιός επέλεξε μια μπορντό ολόσωμη φόρα, η οποία αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Η Ντορέττα απόλαυσε την παράσταση και στο τέλος έδωσε συγχαρητήρια στους πρωταγωνιστές της.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More