Ντορέττα Παπαδημητρίου: Κρατά στην αγκαλιά της την ανιψιά της και «λιώνει»

Με δυο πολύ τρυφερές φωτογραφίες θέλησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου να ξεκινήσει τη μέρα της, το πρωί της Τετάρτης 15 Δεκεμβρίου. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια δημοσίευσε δυο φωτογραφίες με την ανιψιά της στην οποία έχει τεράστια αδυναμία.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου φροντίζει να περνάει αρκετό χρόνο με την ανιψιά της η οποία ήρθε στον κόσμο μερικούς πριν, έχει γεμίσει με χαμόγελα την οικογένειά τους. Η ίδια μπορεί να είναι μητέρα δυο υπέροχων αγοριών όμως αυτό το νέο μέλος που έχει έρθει στην οικογένεια φαίνεται πως έδωσε νέα πνοή στην καθημερινότητά τους.

Πρόσφατα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και μιλώντας για την αδερφή και την ανιψιά της δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της.

«Έχω τρελαθεί με την ανιψούλα μου, της αδερφής μου το παιδάκι. Είναι μια τρέλα και είναι κι ένα καταπληκτικό μωράκι, την αγαπάω… δεν μπορώ να το περιγράψω, χαίρομαι πολύ που είμαι θεία», είπε και συνέχισε: «Η αδερφή μου το ήθελε πάρα πολύ και το προσπαθούσε καιρό, ο κύρος Παράσχος έκανε το θαύμα του. Η αδερφή μου μένει μόνη της αλλά είμαστε συνέχεια μαζί. Τα παιδί το μεγαλώνει μόνη της, το έκανε μόνη της. Ήθελε πολύ να γίνει μαμά. Ήταν μια ιδιαίτερη απόφαση και είμαι πολύ περήφανη για την αδερφή μου. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα», είχε πει η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Read More

And More