Ντορέττα Παπαδημητρίου: Λαμπερή εμφάνιση σε βραδινή έξοδο [pics]

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Λαμπερή εμφάνιση σε βραδινή έξοδο [pics] | tlife.gr

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρίσκεται σε μια πολύ όμορφη φάση, καθώς σε όλα τα επίπεδα της ζωής της υπάρχει ισορροπία και ηρεμία. Τα επαγγελματικά της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, αφού από τη μία, κάθε Κυριακή η θεατρική παράσταση «Μαριχουάνα STOP», όπου πρωταγωνιστεί είναι sold out, ενώ από την άλλη βρίσκεται σε συζητήσεις για διάφορα τηλεοπτικά projects. Η ξανθιά ηθοποιός έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην τηλεόραση και αυτός είναι και ο λόγος που θέλει να επιστρέψει.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Ντορέττα δεν αφήνει περιθώρια να μαθευτεί κάτι, καθώς πρόκειται για ένα κομμάτι που αφορά μόνο εκείνη. Βέβαια, οι δύο γιοι της είναι ότι πολυτιμότερο έχει και όσο μεγαλώνουν τόσο πιο περήφανη γίνεται γι’ αυτούς.

Το βράδυ της Τετάρτης, η λαμπερή Ντορέττα βρέθηκε στο θέατρο «Broadway» στο κέντρο της πόλης και απόλαυσε την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η Νεράιδα και το Παλικάρι» με πρωταγωνιστές την Μαρία Κορινθίου και τον Παναγιώτη Πετράκη. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και την απαθανάτισε πιο όμορφη από ποτέ.

Δες τις φωτογραφίες:

Γιώργος Βάλαρης, Άρης Μακρής, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μαρία Κορινθίου, Μαρία Ανδρούτσου

Γιώργος Βάλαρης, Ντορέττα Παπαδημητρίου

Ντορέττα Παπαδημητρίου, Γιώργος Τσαλίκης

Φωτογραφίες: NDP

READ more