Ντορέττα Παπαδημητρίου – Μαίρη Συνατσάκη: Το opening party που τις ξετρέλανε!

Η Μαίρη Συνατσάκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν είναι απλά φίλες, είναι οικογένεια. Οι δυο γυναίκες έχουν έρθει πολύ κοντά και όσο περνάει ο καιρός η αγάπη ανάμεσά τους μεγαλώνει. Μοιράζονται άλλωστε πολλές κοινές αγάπες και κάποιες από αυτές τις ανακάλυψαν όταν ξεκίνησαν να κάνουν παρέα.

Οι δυο τους βρίσκονται πολύ συχνά μαζί και σε κοσμικές εκδηλώσεις. Σε μία τέτοια τις απαθανάτισε και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE. Η Μαίρη και η Ντορέττα συνοδευόμενος από τον κολλητό τους φίλο, Σπύρο Σαμοΐλη έδωσαν το παρών σε εγκαίνια κέντρου αισθητικής στην Καλλιθέα.

Ο γνωστός beauty expert ήταν ο κολλητός της Μαίρης και πλέον έχει αποκτήσει την ίδια σχέση και με τη Ντορέττα, ενώ συνεργάζονται και σε πολλές δουλειές. Οι τρεις τους, λοιπόν, διασκέδασαν στο opening party με τις δύο φίλες να το χαίρονται περισσότερο. Έφτιαξαν μάλιστα και τα νύχια τους!

Η Ντορέττα σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People απάντησε και στην ερώτηση που έρχεται σε όλων μας το μυαλό. Θα κάνει εκπομπή με τη Μαίρη; “Επισήμως δεν μας το έχουν προτείνει ποτέ, είναι η αλήθεια, αν εξαιρέσεις τον ελληνικό τελικό της Eurovision, που ήταν η μοναδική μας συνεργασία”, είπε.


Και συνέχισε: “Αλλά θα ήταν και πρακτικά δύσκολο, η Μαίρη είχε συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, εγώ ήμουν στο Mega. Φυσικά και θα θέλαμε να δοκιμάσουμε να κάνουμε κάτι μαζί και σε συζητήσεις που κάνουμε με ανθρώπους της δουλειάς πολλές φορές μας λένε “εσείς, που ταιριάζετε τόσο πολύ, να κάνετε μαζί κάτι”. Μακάρι να προκύψει κάποια στιγμή. Αν μη τι άλλο, θα ήταν μια εκπομπή που σίγουρα θα είχε πλάκα!”

Read More

And More