Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μας δείχνει για πρώτη φορα τον μπαμπά της

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μας δείχνει για πρώτη φορα τον μπαμπά της | tlife.gr

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχασε τον πατέρα της το 2015 αλλά δεν τον εξχνά ποτέ. Ειδικά σε μια μέρα όπως ήταν η χθεσινή που ήταν αφιερωμένη σε όλους τους μπαμπάδες του κόσμου. Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια μοιράστηκε μια φωτογραφία με τον άνθρωπο που την έχει στηρίξει στη ζωή της όσο κανένας άλλος. Την συνόδευσε βέβαια με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

Στο παρελθόν είχε αναφερθεί σε τηλεοπτική της συνέντευξη σε μια εικόνα που έχει από τον πατέρα της από την παιδική της ηλικία, όταν ουσιαστικά εκείνος της έσωσε τη ζωή: «Η πρώτη εικόνα που μου έρχεται στο μυαλό είναι που είμαστε διακοπές με την οικογένεια μου κάπου σε ένα ξενοδοχείο, ήμουν μικρή στο δημοτικό. Είμαι σε μια πισίνα και κολυμπάω με το σωσίβιο μου και βάζω το κεφάλι μου μέσα στην πισίνα να δω τον πάτο και μου φεύγει το σωσίβιο από πίσω από τα πόδια και πνίγομαι, βουλιάζω. Δεν ήξερα να κολυμπάω, ήμουν πολύ μικρή.

Κι όπως βουλιάζω και κοιτάω τον ουρανό και πνίγομαι, βλέπω τον πατέρα μου, ο οποίος με έχει πάρει χαμπάρι με την άκρη του ματιού και έχει εκτοξευτεί από εκεί που είναι και έρχεται από πάνω μου προσγειώνεται και με τραβάει μέσα από την πισίνα και με βγάζει έξω σχεδόν αναίσθητη. Αυτή η εικόνα του πατέρα μου κοιτώντας και ψηλά τον ουρανό που ήρθε να με σώσει, έχει χαραχτεί σαν να το έπαθα χτες. Μου έσωσε τη ζωή στην πραγματικότητα ο μπαμπάς μου, θα είχα πνιγεί. Κανείς δεν με είχε πάρει χαμπάρι γιατί είχα σωσίβιο και δεν ήταν όλοι από πάνω μου μην πνιγώ.»

READ more