Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάνω απ’ όλα οι γιοι της! Φωτογραφίες της καθημερινότητάς τους

Μπορεί ο λεύθερος χρόνος της να είναι περιορισμένος και ειδικά τώρα που παρουσιάζει τα “Καλημερούδια” αλλά είναι πολύ καλή μαμά και προτεραιότητα είναι πάντα τα αγόρια της! Η Ντορέττα Παπαδημητρίου απαθανατίστηκε πρόσφατα να υποδέχεται τα δυο της αγόρια, Φίλιππο και Διονύση, από το σχολείο.

Προσπαθεί να τους παίρνει εκείνη από το σχολικό και κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τους συνοδεύει στις αθλητικές τους δραστηριότητες, στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο αλλά και στα παιδικά πάρτι. Μάλιστα, είναι εκείνη που τα διαβάζει, μετά το σχολείο.

Πρόσφατα στο περιοδικό Instyle, είχε δηλώσει: “Τα παιδιά μου με κάνουν περήφανη κάθε μέρα. Δεν θέλω να είμαι μια κλασική χαζομαμά, αλλά χαίρομαι όταν διαπιστώνω ότι έχουν αποκτήσει δική τους κριτική σκέψη. Τις προάλλες μου είπαν μια ιστορία στο σχολείο με ένα παιδάκι άλλου χρώματος που αντιμετώπιζε ρατσιστικές συμπεριφορές. Χωρίς να τους πω τίποτα εγώ μου απάντησαν ότι είμαστε όλοι ίσοι και δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε κανένα ρατσιστικά”, αποκάλυψε χαρακτηριστικά για τους γιους της και εξομολογήθηκε: “Η μεγαλύτερη δυσκολία το θέμα του προγράμματος, να μπορώ να τους στηρίζω σε όλες τις υποχρεώσεις τους. Η μόνη βοήθεια που έχω με τα παιδιά είναι η μαμά μου, αλλά, επειδή δεν οδηγεί, πρέπει να βρίσκω τρόπο να είμαι πάντα εκεί όποτε με έχουν ανάγκη. Ευτυχώς ο μπαμπάς τους (σ.σ. Κώστας Πηλαδάκης) βοηθάει”.

Δες τις φωτογραφίες

Read More

And More