Ντορέττα Παπαδημητρίου: Προετεραιότητά της οι ανάγκες των γιων της! [pics]

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι μία πολύ δραστήρια και δυναμική γυναίκα. Το πρόγραμμά της είναι συνεχώς γεμάτο υποχρεώσεις, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κι αυτό γιατί πάνω απ’ όλα είναι μαμά. Μια στοργική και προστατευτική μαμά για τους δύο γιους της, Διονύση και Φίλιππο. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια δεν θέλει να επέχει από την παραδοσιακή εικόνα της μαμάς που κι εκείνη έζησε από τη δική της. Για τον λόγο αυτό φροντίζει να συμμετέχει στις δραστηριότητές τους και να είναι δίπλα της στο πρόγραμμά τους.

Όταν ολοκληρώνει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις τρέχει για να προλάβει να τα διαβάσει και για να τους πάει στις αθλητικές τους δραστηριότητες καθώς και τα δύο αγόρια της έχουν επιλέξει να ασχοληθούν με κάποιο σπορ.

Το TLIFE την απαθανάτισε με ένα από τα δυο αγόρια της στους δρόμους της Γλυφάδας. Η οικογένεια μένει στα νότια προάστια οπότε έχουν “χτίσει” το καθημερινό τους πρόγραμμα στην ευρύτερη περιοχή.

Η Ντορέττα παπαδημητρίου με αθλητικό look συνόδευσε τον γιο της. Παρόλο που την έχουμε συνηθίσει στις τηλεοπτικές ή κοσμικές της εμφανίσεις να βάφεται και να φοράει λαμπερά φορέματα, ωστόσο στην καθημερινότητά της επιλέγει να είναι ιδιαίτερα απλή.

Κράτα το

Read More

And More