Ντορέττα Παπαδημητρίου: “Στα 35 μου δεν αγχώνομαι για το χρόνο που κυλά!”

Φέτος έχει αναλάβει έναν από τους πιο όμορφους ρόλους της τηλεοπτικής της καριέρας. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι η οικοδέσποινα του “The Music School” και καθημερινά συναναστρέφεται με τους μικρούς φίλους της από το μουσικό show.
Στιγμές χαράς και συγκίνησης, παιδικά χαμόγελα και πολλές όμορφες ερμηνείες είναι όλα όσα έχει κρατήσει ως τώρα από το show, που εμπιστεύεται τόσο πολύ που θα άφηνε ακόμη και τα δικά της παιδιά να συμμετέχουν σε αυτό.

“Αν τα παιδιά μου είχαν ταλέντο στο τραγούδι και ήθελαν να πάνε θα ήμουν κοντά τους”, είπε χαρακτηριστικά στον Ελεύθερο Τύπο.
Η ηθοποιός και παρουσιάστρια, άλλωστε, που πριν λίγες μέρες έκλεισε τα 35 χρόνια της (δες φωτογραφίες από το party γενεθλίων της), έχει δυο πανέμορφους γιους και θα έκανε τα πάντα για αυτούς! “Είμαι πολύ περήφανη που έχω καταφέρει να κάνω αυτά τα δυο υπέροχα πλάσματα”, εξομολογείται με καμάρι.

Όσο για το χρόνο που κυλά, τόνισε: “Στα 35 μου δεν αγχώνομαι για το χρόνο. Απολαμβάνω τον κάθε χρόνο που περνά από πάνω μου, να μαθαίνω πράγματα και να γίνομαι καλύτερη”.

Read More

And More