Ντορέττα Παπαδημητρίου: Την πήρε ο ύπνος στα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστεί [pic]

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην τηλεόραση, καθώς πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη νέα κωμική σειρά του Alpha με τίτλο “Κρατάς μυστικό”.  Αυτή την περίοδο, είναι απασχολημένη με τα γυρίσματα της καινούργιας τηλεοπτικής σειράς στην οποία συμμετέχει. Παρά το φορτωμένο πρόγραμμά της, δεν παραμελεί ποτέ τον εαυτό της. Η Ντορέττα αναμφισβήτητα διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής showbiz, αφού ως πρώην αθλήτρια γυμνάζεται καθημερινά και ακολουθεί ισορροπημένη διατροφή. Έτσι διατηρείται πάντα σε φόρμα. Βέβαια πάντα απόλυτη προτεραιότητα για την ηθοποιό αποτελούν οι δύο γιοί της.

Ως λάτρης των social media, η Ντορέττα Παπαδημητρίου στην αρχή της εβδομάδας μας έδειξε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ένα στιγμιότυπο από την προπόνησή της στο γυμναστήριο με ασκήσεις pilates. Η γυμναστική προσφέρει στην ηθοποιό τη δύναμη και την ευεξία που χρειάζεται για να αντιμετωπίσει την έντονη καθημερινότητά της.

Το απόγευμα της Τρίτης, η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία από τις ώρες χαλάρωσης μετά τα πολύωρα γυρίσματα της νέας σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί. Στην ανάρτησή της, η ίδια σημειώνει: “Actress life..”.

Δες φωτογραφίες:

Μπορεί να είναι Ιούλιος, όμως η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει ένα άκρως απαιτητικό πρόγραμμα!

Read More

And More