Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το απίστευτο περιστατικό που της συνέβη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της! [pics,video]

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου πέρασε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στην γραφική Αράχωβα μαζί με τους φίλους της. Μετά το τέλος της παράστασης “Μαριχουάνα Stop”, η ξανθιά ηθοποιός σχεδιάζει τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα γεγονός που την χαροποιεί ιδιαίτερα. Έχει μεγάλη αδυναμία στη δουλειά της και η απόδειξη δεν είναι άλλη από το ότι επιδιώκει να δουλεύει συνεχώς.

Βέβαια, απόλυτη προτεραιότητα της Ντορέττας είναι οι δύο γιοι της, Διονύσης και Φίλιππος, οι οποίοι μεγαλώνουν κάνοντας περήφανη την μητέρα τους. Ωστόσο, οι γιοι της αυτή τη φορά δεν ήταν συνοδοιπόροι της στην εξόρμηση που έκανε. Αντίθετα, ο Παύλος Σταματόπουλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Κατρίνα Τσάνταλη, η Μαίρη Συνατσάκη ήταν κάποια από τα πρόσωπα της παρέας.

Σήμερα, η Ντορέττα με την Κατρίνα έφτιαξαν βαλίτσες, ώστε να επιστρέψουν πίσω στην πρωτεύουσα. Βέβαια, η κακοκαιρία που έχει πλήξει την χώρα μας το τελευταίο 24ωρο, έφτασε και στην Αράχωβα. Οι δύο γυναίκες ήρθαν αντιμέτωπες με μια σφοδρή χιονόπτωση και ένα κατάλευκο τοπίο.

Δες τα στιγμιότυπα:

Read More

And More