Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το μήνυμα για την υιοθεσία ζώων και η πρώτη φωτογραφία με την αγαπημένη της Gigi

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έκανε μία τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων.

Πριν από πέντε χρόνια η ηθοποιός και παρουσιάστρια είχε υποδεχτεί στο σπίτι της ένα νέο μέλος, την Gigi, ένα μικρό κουταβάκι το οποίο είχε βρει  εγκαταλειμμένο σε ένα χαντάκι.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, πέντε χρόνια μετά θέλησε να εκφράσει με τα πιο τρυφερά λόγια την αγάπη της για το σκυλάκι της, τονίζοντας πως ήταν η καλύτερη κίνηση που έχει κάνει.

«Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία μας με την Gigi ,αφού την βρήκαμε παρατημένη μαζί με τα αδέρφια της, σ´ενα χαντάκι !Υιοθετήθηκαν κ τα 3 κουτάβια . Εμείς υιοθετήσαμε την Gigi. Μας διάλεξε πιστεύω..


5 χρόνια τώρα που είναι μαζί μας ,η αγάπη και η γλύκα της γεμίζει το σπίτι μας . Με ένα μαγικό τρόπο ,είναι σαν να την είχαμε πάντα κοντά μας . Μας δίνει τόση αγάπη και φυσικά κι εμείς της την επιστρέφουμε πολλαπλασιασμένη.

Καταλαβαίνει κ αισθάνεται τα πάντα ,χαίρεται με την χαρά μας και είναι πάντα δίπλα, κουλουριασμένη κ ήσυχη όταν νιώθει ότι κάτι μας στενοχωρεί. Όσα και να πω είναι λίγα για το πόσο μας άλλαξε τη ζωή. Ανοίξτε την καρδιά και το σπίτι σας σε ένα αδέσποτο!
Θα είναι από τα πιο σωστά πράγματα που έχετε κάνει.  Σ ´ευχαριστούμε Gigi που ήρθες στην ζωή μας».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doretta Papadimitriou (@dorettapapadimitriou_official)

Read More

And More