Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η τρυφερή της ανάρτηση για τον πατέρα της που έχει φύγει από την ζωή [pic]

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, πριν τρία χρόνια περίπου, έζησε τη σημαντικότερη απώλεια της ζωής της, εκείνη του πατέρα της. Η αγαπημένη παρουσιάστρια σημαδεύτηκε από αυτό το δυσάρεστο γεγονός και μέχρι σήμερα δεν έχει σταματήσει να τον σκέφτεται και να της λείπει. Σήμερα, όμως, για κάποιον λόγο, η Ντορέττα έφερε ξανά στη μνήμη τον πατέρα της, ανεβάζοντας ένα πολύ τρυφερό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Σε σκέφτομαι πολύ σήμερα, dad”.

Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε μία φωτογραφία με το μήνυμα: “Δεν έχει σημασία πόσο χρονών είναι, αλλά μερικές φορές ένα κορίτσι έχει απλά ανάγκη τον μπαμπά της”.

Δες την ανάρτηση της παρουσιάστριας:

 

«Είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω βιώσει και είναι η πρώτη φορά που χάνω έναν τόσο δικό μου άνθρωπο. Ήταν ένα σοκ, διότι συνέβη αναπάντεχα. Δεν ξεπερνιέται, δεν συνειδητοποιείται –τουλάχιστον προς το παρόν– και όσο περνά ο καιρός, γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Σε βάζει στη διαδικασία να επανεξετάσεις κάποια πράγματα, γιατί είναι γεγονός που φτάνει ως τη «ρίζα» σου. Σε φέρνει αντιμέτωπη με συναισθήματα που δεν έχεις ξαναβιώσει. Μία από τις βασικότερες σκέψεις είναι ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και, ιδιαίτερα σε ό,τι έχει σχέση με τους γονείς μας, πρέπει όσο μπορούμε να ευγνωμονούμε το χρόνο που έχουμε μαζί τους, να τους δείχνουμε πόσο τους αγαπάμε, να τους μιλάμε, να επικοινωνούμε μαζί τους. Να μη θεωρούμε τίποτα δεδομένο και να είμαστε μέσα στην κάθε τους στιγμή», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Celebrity.

Read More

And More