Νύφη η Κατερίνα Καραβάτου!

Νύφη η Κατερίνα Καραβάτου! | tlife.gr

Η Κατερίνα Καραβάτου ντύθηκε νυφούλα. Όχι όμως για να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας αλλά για να φωτογραφηθεί για τις ανάγκες συνέντευξης που έδσωε στο περιοδικό «Νύφη»! Βέβαια δεν αργεί η στιγμή που θα χορέψει το χορό του Ησαϊα, με τον αγαπημένο της Κρατερό Κατσούλη, καθώς το ζευγάρι έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για τον γάμο τους.

Η γλυκιά παρουσιάστρια του «Κους Κους» φωτογραφήθηκε με τρία διαφορετικά νυφικά και φάνηκε να το απολαμβάνει ιδιαίτερα. Άλλωστε η Κατερίνα Καραβάτου έχει δηλώσει αρκετές φορές οτί είναι μία παραδοσιακή γύναικα, που περιμένει τον πρίγκιπα των ονείρων της για να τον παντρευτεί.

Το ζευγάρι ήδη συγκατοικεί στο σπίτι τους στην Φιλοθέη, Η σχέση τους ξεκίνησε πέρσι το Πάσχα, και σύντομα κατάλαβαν και οι δύο ότι είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. Μάλιστα η Κατερίνα έχει γνωρίσει και τα πεθερικά της τα οποία της εκμυστηρεύτηκαν ότι ποτέ δεν είχαν δει τον Κρατερό πιο ευτυχισμένο. Θεωρούν ήδη την Κατερίνα μέλος της οικογένειάς τους. Περιμένουμε λοιπόν για να φάμε τα κουφέτα τους…

READ more