Ο 28χρονος με τα 290 κινητά στην “Tatiana Live”- Τι λέει για την 19χρονη Ειρήνη που συνελήφθη στο Χονγ Κονγκ και τον ισχυρισμό ότι αυτός της έδωσε την κοκαΐνη

Στις 20 Νοεμβρίου 2017 μία 19χρονη συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κόνγκ με 20 κιλά κοκαΐνης. Η νεαρή κοπέλα μετέφερε τα ναρκωτικά σε ειδική κρύπτη στο σάκο που μετέφερε ως χειραποσκευή. Λίγες ημέρες αργότερα, η ίδια υπέδειξε στις αρχές έναν 28χρονο άνδρα Ρουμανικής καταγωγής ως αυτόν που της είχε δώσει την τσάντα με την κοκαΐνη. Ο Πέτρος, δυόμιση μήνες μετά την εμπλοκή του ονόματός του σε αυτή την υπόθεση, λύνει την σιωπή του στην Tatiana Live.

“Δεν έχω καμία σχέση με την υπόθεση”, λέει στην εκπομπή του Epsilon ο 28χρονος και αποκαλύπτει πώς γνώρισε την Ειρήνη. Οι δυο τους, όπως περιγράφει στην Τατιάνα Στεφανίδου, γνωρίστηκαν στη Λέσβο καθώς η 19χρονη ήταν φίλη του εργοδότη του κι έκαναν αρκετή παρέα.

Ο Πέτρος, που έφτασε στο νησί από τη Χαλκίδα, άνοιξε δικό του κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών. Όταν οι μετανάστες άρχισαν να συρρέουν στη Μυτιλήνη, τους προμήθευε με τηλεφωνικούς αριθμούς για να διευρύνει την πελατεία του. Για αυτό, όταν η έρευνα της αστυνομία στράφηκε στο όνομά του βρήκε καταχωρημένους σε αυτό 290 αριθμούς.

Κάποια στιγμή όμως οι δουλειές του σταμάτησαν να πηγαίνουν καλά και ο Πέτρος αποφάσισε να επιστρέψει στη Χαλκίδα. Ανακοινώνοντας τα νέα στους φίλους του μέσω του facebook η 19χρονη Ειρήνη επικοινώνησε μαζί του και βγήκαν να πουν τα νέα τους. Τότε του πρότεινε να συνταξιδέψει μαζί της στην Αιθιοπία.

Read More

And More