Ο A. Kutcher αντικαθιστά τον C. Sheen στη σειρά ”Two And A Half Men”!

Ο δημοφιλής ηθοποιός και σύζυγος της Demi Moore, Ashton Kutcher, λέγεται, σύμφωνα με την Daily Mail, ότι έχει υπογράψει… για να αντικαταστήσει στη γνωστή σειρά ”Two And A Half Men” τον άτακτο… Charlie Sheen.

Ο 33χρονος ηθοποιός υπέγραψε μόλις χθες βράδυ τα απαραίτητα χαρτιά με την Warner Bros και κάνοντας ο ίδιος έναν υπαινιγμό σχετικά με τον νέο του ρόλο έγραψε στο Twitter του: ”What’s the square root of 6.25?”, δηλαδή ”ποια είναι η ρίζα του 6.25;”… Και η απάντηση φυσικά είναι… 2 και 1/2!

Το γεγονός αυτό έχουν επιβεβαιώσει οι εταιρείες ”Hollywood Reporter” και ”Broadcasting & Cable”, ενώ το Deadline.com, ανέφερε ότι όντως ο Ashton υπέγραψε συμφωνία με την Warner Bros μιας και ήταν αβέβαιο το μέλλον της σειράς με πρωταγωνιστή τον Sheen.

H εταιρεία, παρόλα αυτά, αρνείται να αρνηθεί ή να αποδεχτεί όλες αυτές τις δηλώσεις και την ίδια στιγμή εκπρόσωπος του Hugh Grant δηλώνει ότι, όποιες συζητήσεις κι αν έκαναν για συνεργασία έλαβαν τέλος… και δεν υπάρχει καμία πιθανότητα για συμμετοχή του στο γνωστό σόου του.

Λογικό… αφού ο Kutcher βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις για ν’ αναλάβει τον ρόλο του Sheen!

Read More

And More