Ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη έγινε πατέρας – Η πρώτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο!

Η Πωλίνα Φιλίππου και ο αδερφός του αείμνηστου Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος, έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Το ζευγάρι εδώ και λίγες ώρες κρατά στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά του, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Τα χαρμόσυνα νέα τα ανακοίνωσε, πριν από λίγα λεπτά, η όμορφη μανούλα, μέσω Instagram, δημοσιεύοντας μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της και την κόρη τους, μέσα από το μαιευτήριο. Μάλιστα, η ίδια δεν δίστασε να αποκαλύψει πώς η μικρούλα θα πάρει το όνομα Αθηνά, από τη μητέρα του αείμνηστου τραγουδιστή.

“Και μια φωνούλα μου φωνάζει Αθηνά, να νανα να, ήρθες κ έβαλες στα βράδια μου φωτιά. Πόνεσα, έκλαψα, ταλαιπωρήθηκα για ώρες, αλλά τα ξέχασα όλα με το που σε πήρα στην αγκαλιά μου!! Είναι πολύ λίγες οι λέξεις για να περιγράψω το πόσο ευτυχισμένη είμαι!! Σ ευχαριστώ πολύ που δεν έφυγες λεπτό απ το πλάι μου @filiospantelidis!! Να μας ζήσεις κοριτσάκι μας!! “ #blessed #mum #dad #so_proud #my #baby #family #athina #love #nini”, έγραψε στη λεζάντα που την συνόδευε.

Λίγα λεπτά αργότερα, την ίδια φωτογραφία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους και ο Τριαντάφυλλος, σχολιάζοντας “Ήρθες και έβαλες στα βράδια μου φωτιά να να να να ,δεν αντέχω άλλο να ´σαι μακριά να να να να !!!!!Η ωραιότερη στιγμή της ζωής μου !!!!Το ωραιότερο δώρο ο θεός μου έχει στείλει ,εσένα !!!!!!!! #baby #athina #family”.

Να τους ζήσει!

Read More

And More