Ο αδερφός της φοιτήτριας: “Ψάχναμε τον καθηγητή 4,5 μήνες. Ο αδερφός μου θόλωσε!’

Οι εξελίξεις στο θέμα της αγνούμενης φοιτήτριας είναι ραγδαίες. Πίσω από την εξαφάνιση τού 50χρονου φίλου της καθηγητή, κρυβόταν ο αδερφός της και πέντε φίλοι του. Η αστυνομία από την αρχή υποψιάστηκαν τον ένα από τους τρεις αδερφούς της Αγγελικής, αφού τον έψαχναν και δεν τον έβρισκαν.

Στο TLIFE για την υπόθεση μίλησε για δεύτερη φορά, ο 28χρονος αδερφός τής Αγγελικής: “Δεν γνώριζε κανείς από την οικογένεια τις προθέσεις του αδερφού μου.Τώρα βρίσκεται στο τμήμα στο Ηράκλειο. Το μόνο που ξέρω είναι ότι ψάχναμε τον καθηγητή εδώ και 4,5 μήνες να του μιλήσουμε και δεν τον βρίσκαμε. Είχαμε συμφωνήσει να έχουμε επικοινωνία μαζί του από τη στιγμή που χάθηκε η αδερφή μας και ήρθε σπίτι. Ίσως γνώριζε κάτι και μας βοηθούσε. Τον πρώτο μήνα είχε κανονικά επικοινωνία και μετά χάθηκε. Τον παίρναμε τηλέφωνο στο κινητό, στο σταθερό, ατην Κρήτη, στην Αγγλία, πουθενά- άφαντος.”

Και συνεχίζει: “Είχε ενημερώσει ο αδερφός μου εδώ και δύο μήνες την αστυνομία ότι τον ψάχνει και η αστυνομία έλεγε πως περιμένει την Interpol, πέρασαν 4,5 μήνες και τελικά δεν έγινε τίποτα. Πάνω στο θυμό του και την απελπισία του΄και μόλις έμαθε ότι ήρθε στην Κρήτη ο καθηγητής, έγινε αυτό που έγινε. Ο καθηγητής ξαφνικά έκοψε κάθε επικοινωνία, δεν σήκωνε τηλέφωνα, δεν απαντούσε σε μηνύματα, τον παίρναμε ακόμη και από άγνωστα νούμερα. Υποθέσαμε ότι κάτι ξέρει. Γενικά ακούγονται διάφορα. Η αλήθεια είναι αυτή και γενικότερα η αστυνομία δεν έχει κάνει τις ενέργειες που πρέπει. Της έχω δώσει όνομα συγκεκριμένο ψάξει και πριν λίγες μέρες που μίλησα με κάποιον από εκεί και δεν το έχουν κοιτάξει καθόλου. Την υπόθεση τής αδερφής μου την έχουν “τελειωμένη”. Πιστεύουν ότι είναι νεκρή. Δε λέω ότι αυτό που έγινε είναι σωστό αλλά ο αδερφός μου θόλωσε. Ο καθηγητής δεν ξέρω τι απάντησε στο ότι είχε σταματήσει την επικοινωνία με μας αλλά γνωρίζω ότι έδωσε δύο γυναικεία ονόματα στην αστυνομία που ίσως γνωρίζουν κάτι.”

“Αν γίνει προφυλάκιση του αδερφού μου, βλέπω να γίνεται πόλεμος στην Κρήτη. Είναι ήδη ξεσηκωμένο όλο το χωριό και όλη περιφέρεια. Αν γίνει τίποτα τέτοιο θα έχουμε άσχημες εξελίξεις. Αυτό είναι σίγουρο. Η αστυνομία δεν κοιτάζει να μας βοηθήσει και να αξιοποίησει ό,τι πληροφορία τής έχουμε δώσει. Η αστυνομία μας απαντάει ότι η αδερφή μου δε ζει. Όπως και δεν κοίταξαν το όνομα που τους έδωσα πριν πέντε μήνες. Όλα έγιναν πάνω στην απόγνωση του αδερφού μου”

Read More

And More