Ο… Αι-Λάκης ετοιμάζεται να κάνει και πάλι το θαύμα του ! Τα νέα του σχέδια στον Alpha…

Ο… Αι-Λάκης ετοιμάζεται να κάνει και πάλι το θαύμα του ! Τα νέα του σχέδια στον Alpha… | tlife.gr

Ενα από τα πράγματα που δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει στον Λάκη Λαζόπουλο – είτε είναι φαν, είτε όχι – είναι το γεγονός ότι διαθέτει ανήσυχο πνεύμα ! Ο Λάκης δεν σταματά στιγμή να αναζητά νέα καλλιτεχνικά μονοπάτια, νέους τρόπους έκφρασης, νέες εμπειρίες, νέες ιδέες, νέες προτάσεις !

Ναι, μπορεί το «Τσαντίρι» του να το έχει λατρέψει και να μην λέει να το αποχωριστεί, παρά το γεγονός ότι κάθε χρόνο πιστεύει πως θα είναι η τελευταία του χρονιά σε αυτό, όμως, ταυτοχρόνως δεν έχει σταματήσει να καταστρώνει νέα τηλεοπτικά σχέδια.

Σχέδια τα οποία από την στιγμή που τα ηνία του Alpha ανέλαβε και πάλι εξολοκλήρου ο πολύ καλός του φίλος Δημήτρης Κοντομηνάς, έχουν… αναθερμανθεί και κάποια από αυτά; Λίαν συντόμως θα μπουν και σε εφαρμογή.

Απ ΄ότι ,λοιπόν, έχει διαρρεύσει, ο Λάκης εκτός από το «Τσαντίρι» του, αυτή την σεζόν θέλει να ετοιμάσει στον Alpha και μία δική του, κατά δική του ελληνική σειρά. Μία σειρά μέσα από την οποία θα μπορεί να μας αφηγείται πολλές ιστορίες και από την οποία; Θα μπορούν επίσης να παρελάσουν δεκάδες εκλεκτοί ηθοποιοί συμμετέχοντας ως γκεστ, αγαπημένοι ηθοποιοί που λόγω κρίσης έχουν μείνει δυστυχώς εκτός τηλεοπτικού παιχνιδιού.

«Δέκα, μικρά αμαρτήματα» είναι ,λοιπόν, ο τίτλος της σειράς – ακολουθεί βλέπετε ως ένα βαθμό την λογική των «Δέκα Μικρών Μήτσων» – και ο Λάκης ασχολείται με τον σχεδιασμό και το στήσιμό της κάτι παραπάνω από εντατικά αυτή την εποχή, μιας και η υπόσχεση του προέδρου του καναλιού της Κάντζας, είνα αυτή η δουλειά να τα καταφέρει και να βγει φέτος στον αέρα, παρά την οικονομική κρίση !

Για να δούμε, για να δούμε…. Μακάρι να γίνουν έτσι τα πράγματα, γιατί η αλήθεια είναι πως η τηλεόραση φέτος «διψάει» για καινούργιες δουλειές !


READ more