Ο ‘Ακης Πετρετζίκης αποκάλυψε γιατί είπε το “ναι” στον Alpha!

Ιδιαίτερος ντόρος δημιουργήθηκε πριν από ένα περίπου μήνα, όταν έγινε γνωστό πως ο Άκης Πετρετζίκης ανήκει πλέον στο δυναμικό του Alpha.

Βλέπεις λατρεμένη, από εκεί που κάποιοι περίμεναν τον ‘Ακη να επιστρέφει στους δέκτες μας και πάλι μέσα από το Mega, μόλις το κανάλι πάρει και πάλι μπροστά και κάποιοι άλλοι τον “έβλεπαν” στο Star είτε για το “Master Chef”, είτε για το “Blind Taste”, ο Άκης έκανε την έκπληξη!

Ο ΄Ακης – ο οποίος στην αρχή της χρονιάς είχε μία σειρά ραντεβού και με τους Αντεννικούς – τελικά είπε το μεγάλο “ναι” στον Alpha. Ναι, ναι, πολύ μπορεί να τον ήθελαν, όμως, μόνο οι άνθρωποι του Alpha κατάφεραν να τον πείσουν και πλέον να ανήκει στο δυναμικό τους.

Τι έκανε όμως τον Άκη να προτιμήσει το κανάλι της Κάντζας απ ΄όλα τα υπόλοιπα κανάλια; Ο ίδιος αποκάλυψε τον λόγο που τον έκανε να ενδώσει στις πιέσεις των Αλφικών σήμερα το πρωί στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο “Happy Day”!

«Είμαι πάνω από ένα χρόνο εκτός τηλεόρασης. Δεν υπήρχε κάποιο project που να με ενθουσιάσει. Νομίζω ότι αυτό το project ήρθε τώρα από τον Alpha. Eίναι ένα παιχνίδι μαγειρικό το οποίο πραγματικά με ενθουσίασε και έχει να κάνει με δύο ομάδες! Ως εκεί μπορώ να σας αποκαλύψω… Φυσικά έχει κι ένα έπαθλο κάθε φορά».
Μάλιστα, η προετοιμασία του εν ΄λόγω μαγειρικού τηλεπαιχνιδιού γίνεται με εντατικούς ρυθμούς αυτή την εποχή στην Κάντζα, μιας και η πρεμιέρα του προγραμματίζεται για το αργότερο στις αρχές του επόμενου μήνα.

Read More

And More