Ο Άκης Πετρετζίκης γυμνάζεται στο σπίτι του λόγω κορονοϊού – Έτσι έχει “χτίσει” σώμα! [video]

Το «Μένουμε Σπίτι» είναι η συμβουλή του Υπουργείου Υγείας ώστε να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορονοϊού, που έχει πάρει τη μορφή πανδημίας σε όλο σχεδόν τον κόσμο. Με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ελλάδα να αυξάνονται μέρα με τη μέρα και την κατάσταση σε παγκόσμιο επίπεδο να φαίνεται δυσοίωνη, αυτό είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ώστε να βοηθήσουμε, τόσο τους εαυτούς μας, όσο και τον περίγυρο μας.

Ο Άκης Πετρετζίκης φαίνεται πώς έχει καταλάβει καλά ότι, χωρίς να δημιουργηθεί πανικός, ο αυτοπεριορισμός και η αποφυγή των άσκοπων μετακινήσεων είναι αυτή τη στιγμή η ασφαλέστερη επιλογή για όλους μας.

Ο γνωστός chef, λοιπόν, παραμένει στο σπίτι του και, μάλιστα, μέσα από τα social media παρακινεί τους διαδικτυακούς του φίλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά του και να κάνουν το ίδιο. Μάλιστα, φροντίζει να επικοινωνεί όσο περισσότερο μπορεί μαζί τους μέσω μηνυμάτων, ενώ καθημερινά τους κρατάει κάθε πρωί παρέα, μαγειρεύοντας σε live streaming αγαπημένες του συνταγές.

Ο Άκης, εκτός από τη μαγειρική, αγαπάει πολύ και τη γυμναστική. Οπότε, φροντίζει να προπονείται όπως μπορεί ακόμα και τώρα που βρίσκεται έγκλειστος στο διαμέρισμά του. Έτσι, μέσα από τον επίσημη σελίδα του στο Facebook μας έδειξε τι κάνει στο σπίτι, προκειμένου να παραμείνει fit.

Φορώντας τα αθλητικά του, παρουσίασε στην κάμερα του πρόγραμμα ασκήσεων που ακολουθεί και δημοσίευσε σχετικό βίντεο, σε fast forword, εντυπωσιάζοντας με το σμιλεμένο σώμα που έχει καταφέρει να αποκτήσει.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More