Ο ακομπλεξάριστος Σάκης Ρουβάς! Απέδειξε ότι έχει χιούμορ με ένα απίθανο post

Την έκπληξη έκανε και πάλι ο Σάκης Ρουβάς με την ανάρτησή του στα social media. Ο κορυφαίος σταρ ανέβασε ένα χιουμοριστικό post από την δημοφιλή σελίδα “Ο τοίχος έχει τη δική του υστερία” αποδεικνύοντας ότι είναι εντελώς ακομπλεξάριστος. Συν ότι παρακολουθεί τα πάντα και δεν μένει αμέτοχος σε τίποτα!

Είναι γνωστό ότι είναι δεινός χρήστης της τεχνολογίας και ενημερώνεται για τις εξελίξεις της αλλά αυτή τη φορά μας δείχνει ότι δεν περνούν απαρατήρητα σε εκείνον και τα σχόλια του κόσμου. Την επόμενη φορά που θα ανεβάσεις κάτι στο facebook, στο twitter ή στο instagram σου θυμήσου ότι θα το δει!

Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκαν οι θαυμάστριες του που έσπευσαν να σχολιάσουν στην συγκεκριμένη ανάρτηση, με ανάλογο χιούμορ, ότι θα ξεκινήσουν να προπονούνται για να πάρουν μετάλλια μπας και τις προσέξει ο Σάκης.

Αφορμή για το συγκεκριμένο post του υπήρξε η στάση του κορυφαίου σταρ να συγχαίρει τους Ολυμπιονίκες του Ρίο. Ο Σάκης επιβράβευσε κάθε καλή προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών και έδωσε όλη τη θετική του σκέψη όσο αγωνίζονταν για μια θέση στο βάθρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Άλλωστε ως πρώην πρωταθλητής κι επικεφαλής του προγράμματος “Ελλάδα Μπορείς” έχει ζήσει από κοντά την προετοιμασία της ελληνικής αποστολής.

Read More

And More