O Αλ Πατσίνο χώρισε: Η σύντροφός του τον παράτησε χαρακτηρίζοντάς τον «γέρο και τσιγκούνη»

Μετά από δύο χρόνια σχέσης, η 43χρονη ηθοποιός Meital Dohan αποφάσισε να χωρίσει τον 79χρονο Al Pacino καθώς η διαφορά ηλικίας ήταν υπερβολικά μεγάλη για να ξεπεραστεί και ότι ο ηθοποιός δεν ήθελε να ξοδεύει χρήματα.

«Είναι δύσκολο να είσαι με έναν τόσο ηλικιωμένο άνδρα, ακόμη κι αν είναι ο Αλ Πατσίνο», δήλωσε η ηθοποιός στο περιοδικό LaIsha, σύμφωνα με τους Times of Israel.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Η διαφορά ηλικίας είναι δύσκολη, ναι. Προσπάθησα να το αρνηθώ, αλλά πλέον είναι ήδη ένας ηλικιωμένος άνδρας, για να είμαι ειλικρινής. Έτσι, παρά την αγάπη μου, δεν άντεξε η σχέση μας. Μαλώσαμε πρόσφατα και τον χώρισα, αλλά φυσικά και τον αγαπάω και τον εκτιμώ, και χαίρομαι που ήμουν δίπλα του όταν με χρειάστηκε αλλά και το γεγονός ότι αποτέλεσα μέρος της κληρονομιάς του. Είναι μεγάλη τιμή για μένα,. Χαίρομαι που είχαμε αυτή τη σχέση και ελπίζω να μείνουμε δύο καλοί φίλοι».

Η Ισραηλινή ηθοποιός, μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο Al Pacino δεν της αγόραζε δώρα. «Μου αγόραζε μόνο λουλούδια. Πώς να το πω ευγενικά ότι δεν του άρεσε να ξοδεύει λεφτά;», είπε χαρακτηριστικά.

Read More

And More