Ο Αλέξης Κούγιας λήγει την παρεξήγηση με το ψεύτικο προφίλ του Νότη Σφακιανάκη

Μεγάλος ντόρος δημιουργήθηκε τις προηγούμενες μέρες γύρω από το όνομα του Νότη Σφακιανάκη και μια ανάρτηση που έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από έναν λογαριασμό που υπέγραφε με το όνομα του τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα το εν λόγω προφίλ προχώρησε σε μια ανάρτηση μέσω της οποίας ο τραγουδιστής παρουσιαζόταν έξαλλος και “έβριζε” δημοσιογράφους και αστυνομικούς μετά τα όσα συνέβησαν με τη σύλληψή του. Αυτή την ανάρτηση έφερε στο φως η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και η Έλενα Πολυκάρπου αφού μετά από επικοινωνία που είχαν με τον δικηγόρο του τραγουδιστή εκείνος επιβεβαίωσε πως πρόκειται για επίσημο λογαριασμό.

Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει αφού η εταιρεία του Νότη Σφακιανάκη προχώρησε σε διάψευση της είδησης μιας και εκείνος δεν διαθέτει κανέναν λογαριασμό στο στα social media. Θέλοντας λοιπόν η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου να αποκαταστήσει την αλήθεια, επικοινώνησαν εκ νέου με τον Αλέξη Κούγια ο οποίος επιβεβαίωσε πως επρόκειτο για δικό του λάθος.

“Δε μπορούσα να διανοηθώ ότι υπάρχουν κάποιοι αρρωστημένοι άνθρωποι που έχουν πλαστά προφίλ ανθρώπων, μάλιστα έμαθα ότι υπάρχουν πλαστά προφίλ και για μένα όχι ένα αλλά τρία” είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια αποκάλυψε πως ο Νότης Σφακιανάκης είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος που δόθηκε το όνομά του στη δημοσιότητα μόλις τρία λεπτά μετά τη σύλληψή του.

 

Read More

And More