Ο Αλέξης Κούγιας στο Live News: “Ξεκαθαρίζει το θέμα με τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στην κατοχή του”

Ο συνήγορος του Νότη Σφακιανάκη, Αλέξης Κούγιας μίλησε στο «LIVE NEWS» και τον Νίκο Ευαγγελάτο για τα όσα έγιναν χθες με πρωταγωνιστή τον γνωστό τραγουδιστή. Να σου θυμίσουμε πως ο βασιλιάς της νυχτερινής Αθήνας συνελήφθη εχθές το βράδυ σε τυχαίο έλεγχο στην Γλυφάδα για κατοχή όπλου και ποσότητας ναρκωτικών ουσιών. (Δες εδώ φωτογραφίες από την Ευελπίδων και τη πρώτη δήλωση του τραγουδιστή)

Όπως σημείωσε ο κ. Κούγιας ο πελάτης του ουδέποτε παραδέχθηκε ότι τα ναρκωτικά που βρέθηκαν από τους αστυνομικούς στο αυτοκίνητό του ήταν για προσωπική του χρήση, υπογραμμίζοντας ότι ο Νότης Σφακιανάκης έχει επανειλλημένα εκφραστεί κατά της χρήσης ναρκωτικών.

Ο γνωστός ποινικολόγος υπογράμμισε ότι ο κ. Σφακιανάκης θα πει στο δικαστήριο, την Τετάρτη καθώς έλαβε προθεσμία, το όνομα του κατόχου των ναρκωτικών ουσιών. Μιλώντας για το όπλο που βρέθηκε στην κατοχή του, ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι ο γνωστός τραγουδιστής είχε για χρόνια άδεια οπλοκατοχής, η οποία όμως δεν ανανεώθηκε από τις Αρχές.

 

«Είχε την πλάνη ότι μπορεί ακόμα να κατέχει το όπλο» σημείωσε χαρακτηριστικά για τον εντολέα του, εξηγώντας ότι το είχε για την προστασία του όπως και πολλοί άλλοι τραγουδιστές ή επιχειρηματίες.

Πηγή: Live News, Mega

Read More

And More