Ο Αλέξης Τσίπρας για μπάνιο με την Μπέτυ Μπαζιάνα στα Κουφονήσια!

Μια μίνι απόδραση στις Μικρές Κυκλάδες με την οικογένειά του έκανε μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρώην πρωθυπουργός και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης βρέθηκε στη Νάξο με την σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα στο πλαίσιο της περιοδείας του και «ξέκλεψε» λίγο χρόνο για να κάνει τις βουτιές του στις «Μικρές Κυκλάδες» και στα Κουφονήσια.

Το ζευγάρι που είναι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και προσπαθεί όλα αυτά τα χρόνια να κρατά την οικογενειακή του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας έκανε τις βουτιές του στην  παραλία Πορί και απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα μαζί με τα δυο παιδιά του: τον 10χρονο Φοίβο Παύλο και τον 8χρονο Ορφέα Ερνέστο. Τις φωτογραφίες από την εξόρμηση στην παραλία δημοσίευσε το περιοδικό «ΟΚ!», ενώ σχολιάστηκαν από την εκπομπή Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Δήμο Βερύκιο.

Δυο μέρες πριν, μάλιστα, έγινε χαμός στα social media με τις φωτογραφίες που ανέβηκαν από πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα, που έδειχνε το πρώην πρωθυπουργικό ζεύγος να χαλαρώνει με τσίπουρο, καλή παρέα και εκλεκτούς μεζέδες σε ταβερνάκι στα Κουφονήσια.

Και τα σχόλια δεν έχουν τέλος!

Read More

And More