Ο Αντώνης Κανάκης απαντά για τη διαρροή της συνομιλίας Έλλης Στάη - Αλέξη Τσίπρα

Ο Αντώνης Κανάκης απαντά για τη διαρροή της συνομιλίας Έλλης Στάη – Αλέξη Τσίπρα | tlife.gr

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα βίντεο από τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην Έλλη Στάη στο Open Beyond, που διέρρευσε και προβλήθηκε από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα στον ΣΚΑΪ. Στο βίντεο, ο πρωθυπουργός μπαίνει στο στούντιο και χαιρετά φιλικά τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου «εκτός αέρα», αλλά οι κάμερες και τα μικρόφωνα καταγράφουν το στιγμιότυπο.

Μετά την αιχμηρή απάντηση της Έλλης Στάη στον Αντώνη Κανάκη, ο παρουσιαστής εξέδωσε πριν από λίγα λεπτά ανακοίνωση, με την οποία ξεκαθαρίζει πώς δεν υπήρξε καμιά υποκλοπή, καθώς το βίντεο που προβλήθηκε στο Ράδιο Αρβύλα είχε ανέβει στο web tv του Open.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Επειδή διατυπώθηκαν δημόσια (από έλλειψη ενημέρωσης για τα πραγματικά γεγονότα θέλουμε να πιστεύουμε), αναληθείς ισχυρισμοί για θέματα στα οποία έχουμε ιδιαίτερη ευαισθησία, όπως η υποκλοπή ή η κλοπή υλικού, είμαστε υποχρεωμένοι – με πολύ καλή διάθεση προς όλους τους εμπλεκόμενους – να αποκαταστήσουμε την αλήθεια σχετικά με την προέλευση του αποσπάσματος από τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού “Open”, που προβλήθηκε στην εκπομπή μας τη Δευτέρα 11/2/19.

Όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα, δεν έχει γίνει ποτέ χρήση κανενός προϊόντος υποκλοπής από την εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα”.

Η εκπομπή χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο, υλικό που έχει ήδη δημοσιοποιηθεί, είτε στον τύπο, είτε στην τηλεόραση, είτε στο διαδίκτυο.

Ενημερώνουμε λοιπόν, πως και το εν λόγω απόσπασμα ήταν απολύτως “δημόσια εκτιθέμενο προϊόν” και πως καμία υποκλοπή δεν υπήρξε από κανέναν.

Συγκεκριμένα, στις 10 Ιανουαρίου, η συνέντευξη του πρωθυπουργού μαζί με το απόσπασμα αυτό, δημοσιοποιήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό “Open” στο web tv του.

Από εκεί, από το web tv του “Open” δηλαδή, οι συνεργάτες μας αλίευσαν το ήδη δημοσιοποιημένο αυτό απόσπασμα, στις 11 η ώρα το πρωί της 10ης Ιανουαρίου.

Ευχαριστούμε πολύ,

“Ράδιο Αρβύλα

Δες παρακάτω το επίμαχο βίντεο:

READ more