Ο Αντώνης Ρέμος αποχαιρετά τον Θέμο Αναστασιάδη: «Καλό ταξίδι φίλε»

Ο Αντώνης Ρέμος αποχαιρετά τον Θέμο Αναστασιάδη: «Καλό ταξίδι φίλε» | tlife.gr

Από το βράδυ της Τρίτης 22 Ιανουαρίου, ο Θέμος Αναστασιάδης δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο ο δημοσιογράφος, εκδότης και παρουσιαστής πάλευε με τον καρκίνο και στα 61 του χρόνια «έφυγε» για την γειτονιά των αγγέλων. Μάλιστα, συνάδελφοι, συνεργάτες, αλλά και άνθρωποι που τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν δεν έχουν σταματήσει να εκφράζουν τη θλίψη τους για τον θάνατό του μέσα από τα social media.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος αδυνατεί να πιστέψει πώς ο Θέμος Αναστασιάδης δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Ο τραγουδιστής, λοιπόν, θέλησε να τον αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο. Έτσι, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα κολάζ με φωτογραφίες από κάποια επίσκεψή του στο «ΌΛΑ».

«Φίλε Θέμο, πριν λίγο έμαθα ότι πέταξες ψηλά στον ουρανό!! Ήσουν πάντα ένα πνεύμα ανήσυχο και πολλές φορές σε παρεξηγούσαν επειδή είχες την τόλμη να λες τα πράγματα με το όνομα τους. Εγώ που είχα την τύχη να σε γνωρίσω χάρηκα που αυτό που θαύμαζα σαν ακροατής ένιωσα δικαιωμένος και όταν σε γνώρισα προσωπικά !!!! εύχομαι να βρει γαλήνη και ηρεμία η ψυχή σου. Καλό ταξίδι φίλε… RIP», έγραψε χαρακτηριστικά.

READ more