Ο Αντώνης Ρέμος συναντά τον Michael Bolton – Φωτογραφίες TLIFE

Ο Αντώνης Ρέμος συναντά τον Michael Bolton κάτω από την Ακρόπολη και στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου σε μια μεγάλη συναυλία, γεμάτη μοναδικές ερμηνείες.

Ο Michael Bolton είναι πολυβραβευμένος τραγουδιστής/τραγουδοποιός με δύο βραβεία Grammy, ο οποίος έχει πουλήσει εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και συνεχίζει να περιοδεύει σε όλο τον κόσμο.

Γιορτάζοντας περισσότερα από 50 χρόνια συνεισφοράς στη μουσική, αποκαλύπτει τη διαχρονική του αξία με μια συλλογή φρεσκογραμμένων τραγουδιών στο νέο του άλμπουμ Spark of Light, που θα μοιραστεί με το κοινό μαζί με διαχρονικές επιτυχίες του.


Ο Αντώνης Ρέμος από το 2012 μέχρι και σήμερα, έχει συνεργαστεί επί σκηνής με μεγάλους ξένους καλλιτέχνες διεθνούς βεληνεκούς. Ο Julio Iglesias, η Gloria Gaynor, ο Eros Ramazzoti, οι UB40, ο Dany Brilliant, οι GipsyKings είναι μερικά από τα ονόματα που έχει βρεθεί μαζί τους στην σκηνή.

Αυτή την φορά, ο Αντώνης Ρέμος προσκάλεσε τον Michael Bolton να μοιραστεί μαζί του επί σκηνής μοναδικές μουσικές στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες, σε ένα από τους πιο σημαντικούς και ιστορικούς χώρους παγκοσμίως.

Μια μέρα πριν τη μεγάλη συναυλία τους, οι δύο ερμηνευτές συναντήθηκαν στο Capital Hotel – MGallery Collection, όπου και γευμάτισαν με δημοσιογράφους και ανθρώπους της μουσικής, με θέα την Ακρόπολη. Εκεί βρέθηκε και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ο οποίος εξασφάλισε σχετικά στιγμιότυπα.

Παραγωγή: Galaxia Live Productions

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος/ TLIFE

 

Read More

And More