Ο άντρας της Carey θέλει να ονομάσει όλα τα παιδιά τους Mariah!

Μπορεί η αγαπημένη του Mariah Carey να μην έχει ανακοινώσει επίσημα την εγκυμοσύνη της, τη στιγμή που οι φήμες για εκείνη οργιάζουν, ωστόσο ο Nick Cannon φάχνει να βρει όνομα για το παιδί τους.

Ο Nick σεβάστηκε την επιθυμία της αγαπημένης του να μην αποκαλύψει ακόμη την εγκυμοσύνη της και επανέλαβε στην εκπομπή του ότι η Mariah Carrey θα απαντήσει όταν θα είναι έτοιμη στις φήμες για το αν είναι ή όχι έγκυος. Ωστόσο, ο ίδιος αποκάλυψε στον αέρα το πρωτότυπο σχέδιο που έχουν για τα ονόματα των παιδιών που θα κάνουν στο μέλλον.

“Θα ακολουθήσουμε το παράδειγμα του Foreman”, λέει ο 29χρονος Nick και προσθέτει: “Θα ονομάσουμε τα παιδιά μας Mariah, είτε είναι κορίτσια, είτε αγόρια. Θα ονομάσουμε τα παιδιά Mariah No1, Mariah αγόρι, Mariah κορίτσι… Θα έχουμε ένα σπίτι με πολλούς ανθρώπους που θα λέγονται Mariah”, λέει ο Cannon. Ο Nick, βέβαια, έρχεται δεύτερος, καθώς κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και ο 61χρόνων πρώην πρωταθλητής του μποξ Foreman, ο οποίος είχε ονομάσει τους πέντε γιούς του George.

Τέλος, για την αγαπημένη του Mariah, ο Cannon αναφέρει πως όταν η ίδια είναι έτοιμη, θα μιλήσει για τις φήμες περί εγκυμοσύνης. “Είμαι σίγουρος πως όταν η γυναίκα μου θα είναι έτοιμη να ανακοινώσει κάτι αυτό δεν θα γίνει πρώτα στα μέσα ενημέρωσης. Πρώτα θα μιλήσει με την οικογένεια της, τους φίλους της, και όταν θα είναι έτοιμη θα το μοιραστεί με τον υπόλοιπο κόσμο που τον θεωρεί μια μεγάλη οικογένεια για εκείνη”, είπε ο Cannon

Read More

And More