Ο Αντρέας Γεωργίου μας δείχνει την μοντέρνα και πολυτελή κουζίνα του σπιτιού του!

Μπορεί ο Ανδρέας Γεωργίου να τρέχει σε Μετέωρα, Αίγινα και Λονδίνο για τις ανάγκες της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Το Τατουάζ», ωστόσο, τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην Κύπρο και απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας στο σπίτι του. Ο παραγωγός, σκηνοθέτης και ηθοποιός έχει το δικό του ησυχαστήριο στην πατρίδα του και, όποτε οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις του το επιτρέπουν, φροντίζει να το επισκέπτεται και να απολαμβάνει τη ζεστασιά του.

Σε μια από τις αναρτήσεις του στα social media, ο Ανδρέας αποκάλυψε πώς μπήκε στην μοντέρνα και πολυτελή κουζίνα του για να μαγειρέψει. Συγκεκριμένα, στην φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Intagram, τον είδαμε να είναι άνετα ντυμένος,  φορώντας φόρμες και παντόφλες, να ανακατεύει το φαγητό που ετοίμαζε. “#cozy #hometime”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Δες την ανάρτησή του:

#cozy #hometime

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andreas Geo (@georgiou82) στις

Αξίζει να σημειωθεί πώς δεν είναι η πρώτη φορά που μας έχει «ξεναγήσει» στο εσωτερικό του σπιτιού του. Σε παλαιότερη ανάρτησή του μας είχε δείξει το σαλόνι του, η διακόσμησή του οποίου είναι λιτή, ενώ είναι ενιαίο με την κουζίνα.

It’s always nice to return to your warm #paradise #relaxtime #finally

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andreas Geo (@georgiou82) στις

Read More

And More