Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie στη Σαντορίνη!

Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie στη Σαντορίνη! | tlife.gr

Το ζεύγος Bradgelina έφθασε προθές στο νησί με υπεκμισθωμένο αεροπλάνο κυπριακών γραμμών. Όλα έγιναν με άκρα μυστικότητα καθώς δεν ήθελαν κανέναν paparazzi να τους χαλάει τις προσωπικές οικογενειακές τους στιγμές. Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων της Σαντορίνης το ζευγάρι με τα παιδιά του έμειναν σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο στην Περίσσα με ιδιωτική πισίνα.

Ο επιχειρηματίας Κώστας Παπαλέξης περιέγραψε στην Espresso την άφιξη της οικογένειας στο νησί, »Η Angelina φορούσε πόλο καπελάκι και ήταν ντυμένη casual. Ο Brad κρατούσε στο χέρι του ένα από τα δίδυμα. Μαζί τους ήταν πέντε άτομα τα οποία πολύ πιθανόν να ήταν το προσωπικό ασφαλείας τους».

Η Αngelina Jolie είχε δηλώσει τον θαυμασμό της για το νησί από τα γυρίσματα του Τomb Raider! Μάλλον έπεισε και το σύζυγό της Βrad Pitt, πήραν τα παιδιά και ήρθαν να θαυμάσουν τις ομορφιές της Ελλάδας και συγκεκριμένα της Σαντορίνης!

Ως τώρα η επιθυμία της Jolie έχει γίνει σεβαστή και κανένας paparazzi δεν έχει καταφέρει να τραβήξει κάποια φωτογραφία τους.

READ more