Ο Δ. Βλάχος ”Κάνει Πλάκα” στο TLIFE!

Είναι τηλεπαιχνίδι; Όχι μόνο…
Είναι φάρσες; Όχι μόνο…
Είναι το ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ και δεν περιγράφεται!

Αν ξαφνικά η παρέα σας αρχίσει να φέρεται περίεργα… Αν κάποιος φίλος σας, κάνει απίστευτα πράγματα στο εστιατόριο ή στην καφετέρια που κάθεστε… Μη φοβηθείτε, δεν τρελάθηκε. Πλάκα κάνει! Ο Σάββας Πούμπουρας και ο Δημήτρης Βλάχος έχουν όρεξη για πλάκα και έρχονται την Τετάρτη 9 Μαρτίου στις 9 το βράδυ, να αναστατώσουν τις καφετέριες, τα εστιατόρια και τα μπαρ της Αθήνας!

Το TLIFE επικοινώνησε με τον Δημήτρη Βλάχο κι έμαθε κάποιες λεπτομέρειες για την εκπομπή που θα παρουσιάζει μαζί με τον Σάββα Πούμπουρα ”Πλάκα κάνεις”, λίγο πριν αυτή βγει στις μικρές μας οθόνες. Όπως ανέφερε, τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και όλοι πέρασαν πολύ ωραία κατά τη διάρκεια αυτών.

Ποιο είναι το concept της εκπομπής; ”Είναι ένα μείγμα τηλεπαιχνιδιού με φάρσες. Για παράδειγμα, πηγαίνεις εσύ με τη φίλη σου να φάτε κάπου ή να πιείτε έναν καφέ. Εμείς ”τσιμπάμε” εσένα, σου εξηγούμε τους όρους του παιχνιδιού, σε καλωδιώνουμε κι ύστερα επιστρέφεις στην ανυποψίαστη φίλη σου. Τότε ξεκινάει και το παιχνίδι”.

Σχετικά με το έπαθλο; ”Κάθε παίχτης έχει να περάσει 5 δοκιμασίες, στις οποίες κερδίζει διαφορετικό χρηματικό ποσό. Αποκορύφωμα είναι τα 4.000€ κι αν κάποιος αποτύχει στην τελευταία δοκιμασία, μπορεί να φύγει και με 500€”.

Ποιος είναι ο βαθύτερος όμως, στόχος του παιχνιδιού; ”Είναι ένα παιχνίδι, που βασικά, πραγματεύεται κι ασχολείται με τις αντιδράσεις των ανυποψίαστων ανθρώπων. Όταν είσαι με ένα φίλο σου, κι εκείνος ξαφνικά αρχίζει να συμπεριφέρεται περίεργα και κάνει διάφορα ”κουλά”, θέλουμε να δούμε, εσύ που είσαι ανυποψίαστη πώς συμπεριφέρεσαι κι αντιδράς”.

Πώς επιλέγετε τους παίκτες; ”Εμείς είμαστε στημμένοι σε μια καφετέρια, κοιτάμε από αυτούς που έρχονται ποιος μας κάνει και τότε τον ”ψαρεύουμε”.

Ποια είναι η καλύτερη φάρσα που σου έχουν κάνει; ”Η τελευταία ήταν από την αδερφή μου. Μου είχε πει ότι κερδίσαμε στο ΛΟΤΤΟ… Τελικά το είχαμε κερδίσει, αλλά αντί μισού εκατομμυρίου € που μου είχε πει εκείνη, ήταν ένα μικρότερο χρηματικό ποσό.”

Τέλος, ο Δημήτρης ελπίζει, να ευχαριστηθεί την εκπομπή ο κόσμος, όσο την ευχαριστήθηκε ο ίδιος, οι συντελεστές και οι παίκτες!

Εσύ πόση πλάκα μπορείς να αντέξεις;

Ρεπορτάζ: Μαρία Πορτοκαλάκη

Read More

And More