Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στα χνάρια της Ιωάννας Τούνη: “Δυστυχώς η νεολαία μας δεν έχει όρεξη για δουλειά”

Mε αφορμή τη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της οποίας θα τον βλέπουμε από αύριο μίλησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι”.

Το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη, ενώ ασπάστηκε και τις απόψεις της για την “απροθυμία” της νεολαίας να δουλέψει εξηγώντας τι είχε γίνει με την πολύκροτη ανάρτηση για τους Παξούς και τα κλειστά μαγαζιά.

«Η Ιωάννα είναι πολύ εργατικός άνθρωπος. Ξυπνάει στις 6.30 το πρωί και δουλεύει. Πολλοί άνθρωποι δεν το κάνουν αυτό. Σίγουρα έχει ένα θετικό. Είναι πάρα πολύ αυθόρμητη. Δε σκέφτεται πολλά από αυτά που λέει. Είναι και η ηλικία.

Στους Παξούς η Ιωάννα ήθελε να εστιάσει στο ότι έχουμε μια μικρή καλοκαιρινή σεζόν. Κάποιοι έχουν την ανάγκη να δουλέψουν και κάποιοι άλλοι δεν έχουν. Έχω 2-3 καταστήματα και ψάχνω κόσμο για δουλειά. Και ο κόσμος μου λέει πως περιμένει το επίδομα. Δυστυχώς η νεολαία μας και εμείς οι ίδιοι δεν έχουμε την όρεξη για δουλειά. Και εγώ δεν το λέω για τους Παξούς, το λέω γενικότερα. Είμαστε σε μια φάση αγρανάπαυσης.

Κάποιοι παρακαλάνε το επόμενο lockdown. Σε νησί παραθαλάσσιο 47 βαθμούς δεν έχει πιάσει ποτέ. Ήμουν εκεί, 31 βαθμούς να είχε το περισσότερο. Πάντα είναι ένα νησί που έχει ένα δικό του τρόπο επικοινωνίας. Να κλείνει κάποιες ώρες. Ο κάθε άνθρωπος όπως πιστεύει” είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Στη συνέχεια μάλιστα αποκάλυψε αν σκέφτεται το μέλλον του στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη αλλά και για το αν στεναχωρήθηκε που δε θα βρίσκεται στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Read More

And More