O Δημήτρης Κοργιαλάς επιβεβαιώνει το χωρισμό του: “Δυστυχώς χωρίζουμε, αλλά δεν το ήθελα εγώ” [video]

Τις τελευταίες ώρες πολλά δημοσιεύματα ήθελαν τον Δημήτρη Κοργιαλά και την Φωτεινή Ψυχίδου να χωρίζουν μετά από περίπου πέντε χρόνια κοινής πορείας.  Το πρωί της Πέμπτης, ο ταλαντούχος ερμηνευτής και συνθέτης μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, “Happy Day” και την Τίνα Μεσσαροπούλου και επιβεβαίωσε τον χωρισμό του από την δημοσιογράφο.

“Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Δεν θα το ήθελα εννοείται. Είμαι πολύ της οικογένειας και θα ήθελα να έχω μια αγαπημένη οικογένεια με πολλά κουτσούβελα. Δυστυχώς στην εποχή μας είναι εύκολο να χωρίσεις, δεν έγινε τίποτα, αγαπημένοι είμαστε… Υπάρχουν κάποια παιδιά από πίσω τα οποία μόνιμα θα τα προσέχουμε και εγώ ότι και αν χρειαστεί η Φωτεινή έχω τρέξει πρώτους από όλους.

Υπάρχει ένα μεγάλο διάστημα που είχαν συμβεί κάποιες κόντρες και κάποιες γκρίνιες και από τις δύο πλευρές… Μάλλον αυτός ο δρόμος θα κατέληγε εκεί. Εγώ θα ήθελα να δώσω και δεύτερη και τρίτη και δέκατη πέμπτη ευκαιρία στη σχέση μας. Όσο και να το θέλει ένας, δυστυχώς η κατάληξη είναι αυτή. Το μόνο που με αγχώνει είναι ότι τώρα κάποιες ημέρες δεν θα ξυπνάω μαζί του. Φαντάζομαι ότι θα το ξεπεράσω… “, είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Δες το βίντεο:

Απόλυτη προτεραιότητα του Δημήτρη Κοργιαλά και της Φωτεινής Ψυχιδού αποτελούν τα παιδιά τους.

Read More

And More