Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη κάνουν διακοπές στη Νάξο με τον γιο τους! [pics,vids]

Τις διακοπές με τον μόλις 2,5 χρόνων γιο τους Χάρη απολαμβάνουν στην Νάξο ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη. Το γνωστό ζευγάρι μετά το lockdown και το διαφορετικό χειμώνα που περάσαμε όλοι λόγω κορονοϊού βρέθηκε στις Κυκλάδες και στην όμορφη Νάξο και απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα.

Το ζευγάρι, που περίμενε πώς και πώς να μεγαλώσει ο γιος του, για να μπορεί να απολαύσει τις βουτιές στη θάλασσα και τα παιχνίδια στην άμμο, έκανε μια μίνι απόδραση στο όμορφο νησί και δεν σταμάτησε να μοιράζεται αγαπημένα καλοκαιρινά στιγμιότυπα στα social media.

Όπως είχε αποκαλύψει και σε παλαιότερη μάλιστα, δημοσίευση της η Αντιγόνη Ψυχράμη για τον γιο της, φέτος ήρθε πρώτη φορά σε επαφή με την άμμο και ένοιωσε περίεργη αίσθηση! «Πας να μπεις στη θάλασσα και τρομάζεις!!!! Και τότε συνειδητοποιώ πόσο μεγάλωσες… έφτασες 2,5 χρονών, ολόκληρο αντράκι…. πέρυσι δεν καταλάβαινες πολλά. Από φέτος ήρθε η ώρα να ξανά γευτώ και εγώ μαζί σου πράγματα από την αρχή!», είχε γράψει η Αντιγόνη Ψυχράμη στις πρώτες καλοκαιρινές βουτιές του 2020 που έκανε τον Μάη με τον μικρό Χάρη. Και τώρα ήρθε η ώρα για non stop βουτιές στη θάλασσα.

Εκτός από τα γαλανά νερά και τις όμορφες παραλίες όμως, ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής και η ταλαντούχα τραγουδίστρια έκαναν τις βόλτες τους στο νησί, επισκέφτηκαν τη γραφική Απείρανθο, φωτογραφήθηκαν με φόντο το ηλιοβασίλεμα και επισκέφτηκαν αγαπημένα στέκια με καλό φαγητό!


Οι τρεις τους μάλιστα, έμειναν σε ένα πολύ όμορφο ξενοδοχείο και δεν απόλαυσαν τη φετινή καλοκαιρινή τους απόδραση!

Read More

And More