Ο Δημήτρης Σκουλός μιλά για το GNTM 3 και τον ανταγωνισμό με το Big Brother

Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του τρίτου κύκλου του Greece’s Next Top Model, ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε στην εφημερίδα “On time” και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη για το νέο κύκλο του reality μοντέλων αλλά και τον ανταγωνισμό με το Big Brother.

“Ξεκινάμε 7 Σεπτέμβρη. Είναι πολύ διαφορετικό φέτος το GNTM γιατί έχουμε και αγόρια. Έχουμε τη Ζενεβιέβ στην κριτική επιτροπή που είναι κάτι διαφορετικό και για εμάς και για την ίδια κάτι καινούργιο. Έχει πολύ ανταγωνισμό, αγόρια – κορίτσια, είναι πολύ ωραίο και θα σας αρέσει πολύ”, ανέφερε αρχικά ο γνωστός φωτογράφος για το νέο κύκλο του επιτυχημένου τηλεοπτικού project.

Όσον αφορά τον ανταγωνισμό που θα υπάρχει φέτος, μιας και το Big Brother θα βρίσκεται απέναντι, ο Δημήτρης Σκουλός πιο σίγουρος από ποτέ για τη δουλειά του δηλώνει: “Η αλήθεια είναι ότι δεν φοβάμαι στη ζωή μου τίποτα. Γιατί να φοβηθώ τώρα;”.

Παράλληλα, ο γνωστός φωτογράφος δεν δίστασε να απαντήσει στο αν θα επέτρεπε στην κόρη του να μπει σε ένα παρόμοιο reality, προκειμένου να πραγματοποιήσει το όνειρό της και να γίνει μοντέλο. “Άμα ήθελε και μπορούσε, θα την άφηνα να πάει. Αλλά αν δεν είχε τις προδιαγραφές, θα την έκοβα πρώτος εγώ”.

Read More

And More