Ο εκνευρισμός της Μενεγάκη για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν

Η δημοσιοποιήση των φωτογραφιών της Ελένης Μενεγάκη σε απογευματινή της βόλτα μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο φαίνεται πώς έχει ενοχλήσει την γνωστή παρουσιάστρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρεύσει, η οικοδέσποινα της εκπομπής “Καφές με την Ελένη” ήρθε σε δύσκολη θέση με την κυκλοφορία των συγκεκριμένων φωτογραφίων καθώς ακόμα το διαζύγιο της με τον Γιάννη Λάτσιο βρίσκεται σε εξέλιξη και επίσης δεν θέλει η νέα της ζωή να αποτέλεσει εμπόδιο στην καθημερινότητα των παιδιών της με την δημοσιότητα που παίρνει το θέμα.

Όπως ακούγεται, η Ελένη Μενεγάκη θεωρεί υπεύθυνη και την συνεργάτιδα της στην εκπομπή Χρίσλα Γεωργακοπούλου, η οποία ταυτόχρονα είναι υπεύθυνη της συντακτικής ομάδας του περιοδικού που κυκλοφόρησε τις περιβόητες φωτογραφίες.

Πάντως, το ταβερνάκι που απεικονίζεται η Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο επισκέφτηκαν χθες το βράδυ δημοσιογράφοι που όμως απείληθηκαν από τους υπεύθυνους. Ο λόγος; Μία δήλωση ενός εκ των εργαζομένων του μαγαζιού στο τηλεοπτικό συνεργείο του STAR ενόχλησε τον διευθυντή ο οποίος ζήτησε από τον δημοσιογράφο και τον καμεραμάν να σβήσουν το υλικό διαφορετικά θα καλούσαν την αστυνομία.

Δες εδώ τις περιβόητες φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη με το φημολογούμενο “τρίτο πρόσωπο” στην σχέση της με τον Γιάννη Λάτσιο.

Read More

And More