Ο Ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης δεν χάνει το χιούμορ του! Δες πώς ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν

Τον γνωρίσαμε ως τον «Σωτήρη» στο «Είσαι το ταίρι μου» και τον αγαπήσαμε μέσα από το ρόλο του… «εραστή δυτικών προαστίων». Τώρα πια όμως, ο Αλέξης Γεωργούλης είναι και επίσημα Ευρωβουλευτής και ετοιμάζεται για μια ολοκαίνουρια –πολιτική- καριέρα. Ο ίδιος βέβαια, δεν χάνει ποτέ το χιούμορ του και βρήκε μια ακόμη ευκαιρία για να το αποδείξει!

Αφήνοντας πίσω πολλά ηχηρά πολιτικά ονόματα, ο Αλέξης Γεωργούλης κατάφερε να βρεθεί μέσα στους έξι υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ που εκλεχτήκαν για Ευρωβουλευτές. Ο γοητευτικός ηθοποιός, μάλιστα, κατέκτησε την Πέμπτη θέση στη σειρά των ψήφων, συγκεντρώνοντας 112.000 σταυρούς πανελλαδικά.

Κι ενώ όλοι περίμεναν πώς και πώς το πρώτο του μήνυμα, εκείνος άφησε να περάσουν 2 εικοσιτετράωρα και ανέβασε δυο χιουμοριστικά video στα social media για να ευχαριστήσει όσους τον στήριξαν.

«Συγνώμη που δεν σας απάντησα όλον αυτό τον καιρό, εξαφανίστηκα, αλλά με κλείσανε σε ένα υπόγειο. Μου πήρανε το κινητό, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Μετά βγήκα και συνειδητοποίησα ότι είμαι ευρωβουλευτής. Θέλω να ευχαριστήσω λοιπόν όλους αυτούς που με στηρίξανε, που με ψηφίσανε, και να ευχαριστήσω και όλους αυτούς που με πολεμήσανε, δεν με στηρίξανε και δεν τα καταφέρανε».

 

Read More

And More