Ο Ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης κάνει διακοπές στο χωριό του στη Λάρισα! [pics]

Μπορεί να είναι πολυταξιδεμένος, να έχει ζήσει στην Αμερική, αλλά τη γενέτειρά του δεν την αλλάζει με τίποτα. Ο λόγος για τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Γεωργούλη που περνά το καλοκαίρι στο χωριό του στη Λάρισα και απολαμβάνει στιγμές απόλυτης ηρεμίας και χαλάρωσης, πριν επιστρέψει στα νέα του καθήκοντα στο Στρασβούργο.

Ο Αλέξης Γεωργούλης, μάλιστα, ανέβασε στο Instagram του φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές του στον Αγίοκαμπο στη Λάρισα, ενώ επισκέφτηκε και το Αρχαίο Θέατρο της περιοχής.

Ο γνωστός ηθοποιός και Ευρωβουλευτής που μετά την ορκωμοσία της 2ης Ιουλίου στο Ευρωκοινοβούλιο, αποκάλυψε πως έχει ως στόχο να ασχοληθεί με τον πολιτισμό ως αναπόσπαστο κομμάτι των Ελλήνων βρέθηκε στο Αρχαίο Θέατρο και έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram του: «Το καλοκαίρι, ένα υπέροχο ελληνικό φαινόμενο εμπλουτίζει την τέχνη μας… Σχεδόν όλα τα αρχαία θέατρα της Ελλάδας γεμίζουν κόσμο και φιλοξενούν όμορφες παραστάσεις… Κάποια στιγμή και το Αρχαίο Θέατρο Λάρισας θα ανήκει σ’ αυτή την κατηγορία…».

Και όπως καταλαβαίνεις τα μηνύματα που δέχτηκε μετά από αυτή του την πρόταση δεν ήταν λίγα!

Read More

And More