Ο Ευθύμης Ζησάκης στο Live News: Είναι πρωτόγνωρα τα συμπτώματα που έχω με τον κορονοϊό, δεν έχω νιώσει ξανά κάτι τέτοιο

“Είναι πρωτόγνωρα τα συμπτώματα και ο ιός αυτός δεν είναι ακίνδυνος” δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ευθύμης Ζησάκης περιγράφοντας την περιπέτεια της υγείας με τον κορονοϊό. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο και στην εκπομπή Live News του Mega περιγράφοντας τα συμπτώματα που παρουσίασε όταν ανακοίνωσε χθες μέσα από το λογαριασμό του στο instagram ότι βρέθηκε θετικός στον ιό. Αποφάσισε να μιλήσει δημόσια και να μοιραστεί την εμπειρία του όπως είπε ότι νοσεί από τον κορονοϊό, περιγράφοντας  τα συμπτώματα του για να στείλει το δικό του μήνυμα, σε όλους εκείνους που αμφισβητούν και είναι δύσπιστοι για την επικινδυνότητα του. 

 

“Τα συμπτώματα είναι πρωτόγνωρα, μέσα σε δύο μέρες ανέβασα πυρετό, υψηλό πυρετό 40, ενώ με έχει καταβάλει  μια έντονη κόπωση. Δεν έχω νιώσει ξανά κάτι τέτοιο.”

Ο Ευθύμης Ζησάκης απαντώντας στο Νίκο Ευαγγελάτο ανέφερε πως παρά το γεγονός πως ήταν προσεκτικός, κόλλησε τον Covid 19  ίσως από τα χέρια, ακουμπώντας σε κάποια επιφάνεια που ήταν μολυσμένη με  τον ιό. 

Ο ηθοποιός απομονωμένος στο σπίτι του και ακολουθώντας τις οδηγίες του γιατρού προσπαθεί να αναρρώσει από τον κορονοϊό. 

Read More

And More