Ο. Φαρμάκη – Γ. Γιγουρτάκης: Σχέδια για γάμο μες στη νέα χρονιά!

Μετά την συγκατοίκηση έρχεται και ο γάμος για την εκρηκτική Όλγα Φαρμάκη και τον σύντροφό της Γιώργο Γιγουρτάκη. Το ζευγάρι είναι αχώριστο τους τελευταίους έξι μήνες που έχει σχέση και φαίνεται πως έχει ήδη αρχίσει να κάνει σχέδια για γάμο.
Όπως αναφέρει η “Real life”, ο επιχειρηματίας και το γνωστό μοντέλο περνούν πολύ όμορφα μαζί και είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα της σχέσης τους. Εδώ και αρκετό καιρό, ο Γιώργος Γιγουρτάκης μένει στο σπίτι της Όλγας και όχι στο δικό του, ενώ οι δυο τους είναι αχώριστοι, καθώς δουλεύουν μαζί στο νυχτερινό κέντρο που διατηρεί η οικογένειά του. Η κοινή τους αγάπη για τα ταξίδια τους έχει φέρει πιο κοντά και πρόσφατα οι δυο τους πέρασαν ένα τριήμερο στο Λονδίνο!
Μετά την περιπέτεια που πέρασε η όμορφη Όλγα και τον επεισοδιακό χωρισμό της με τον Αλέξανδρο Αγγλούπα, φαίνεται πως έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του αγαπημένου της. Το ζευγάρι βέβαια, κρατά χαμηλούς τόνους στη σχέση του και αποφεύγει τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις.
Όσοι, μάλιστα, γνωρίζουν την Όλγα, λένε πως έχει αλλάξει ριζικά τον τρόπο ζωής της. Έχει σταματήσει τις guest εμφανίσεις στην επαρχία, ενώ αρνείται ευγενικά προτάσεις για σέξι φωτογραφήσεις και εξώφυλλα. Ενώ, άνθρωπος από το στενό της περιβάλλον αποκάλυψε ότι το μοντέλο έχει αποκτήσει άριστες σχέσεις με τους γονείς του συντρόφου της, καθώς επίσης και ο ίδιος με τους δικούς της.

Read More

And More