Ο Γ. Αυτιάς φεύγει… Ποιοι έρχονται στην θέση του στο Alter ;

Φύγε ΄συ, έλα ΄συ… Το καλοκαιράκι ήρθε και μαζί του έχει φέρει πολλές αλλαγές. Αλλαγές σημαντικές οι οποίες βέβαια, κάθε χρόνο τέτοια εποχή λαμβάνουν χώρα στην ελληνική τηλεόραση.

Βλέπετε, η σεζόν 2010-2011 ρίχνει αυλαία και έφτασε η ώρα να βρεθούν στις τηλεοπτικές επάλξεις και μπροστά από τις κάμερες νέα πρόσωπα που θα αναλάβουν να αναπληρώσουν το κενό που θα αφήσει πίσω της, η λήξης όλων των χειμωνιάτικων προγραμμάτων.

Ετσι, μετά τον ΑΝΤ1 που προχώρησε στο θερινό στήσιμο του “Elatte” και το Alter θέλησε κατά την διάρκεια του καλοκαιριού που ο Γιώργος Αυτιάς και το “Καλημέρα σας” θα απουσιάζουν, να υπάρχει καθημερινή, ενημέρωση στο κανάλι, μιας και ως γνωστόν διανύουμε μέρες άκρως… δημοσιογραφικές.

Οι σοβαρές, σοβαρότατες πολιτικο-οικονομικές εξελίξεις “τρέχουν” και καλό θα ήταν όλα τα κανάλια να έχουν προγράμματα που να τις παρακολουθούν, έτσι ώστε να μην υπάρξει κάποιο σημαντικό κενό στην ενημέρωσή μας, γιατί δεν είναι εποχές κατάλληλες για… ελλιπή ενημέρωση, όσο κουραστική και φορτική κι αν είναι αυτή, ώρες – ώρες.

Ετσι, κάθε μέρα στο Alter κατά την διάρκεια του φετινού καλοκαιριού θα δούμε τον Μάνο Νιφλή και την Αμέλια Αναστασάκη, να αναλαμβάνουν να σηκώσουν το βάρος της ενημέρωσής μας, μέσα από μία καθημερινή, δίωρη εκπομπή η οποία θα βγαίνει πιθανότατα στον αέρα από τις 8.00 π.μ. μέχρι και τις 10.00 π.μ.

Και μιας και πιάσαμε τα των καλοκαιρινών, πρωινών εκπομπών, να σας πω, πως ακόμη στο στρατόπεδο του Mega δεν έχουν αποφασίσει για τον αν θα βγάλουν στον αέρα την θερινή, δημοσιογραφική εκπομπή τους με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και τον Δημήτρη Τάκη, λόγω κρίσης βεβαίως – βεβαίως.

Η συγκεκριμένη απόφαση αναμένεται να παρθεί κατά την διάρκεια της επόμενης εβδομάδας.

Read More

And More