Ο γαμπρός διάσημης τραγουδίστριας που σκότωσε την μητέρα, τον αδερφό και τον ανιψιό της

Η τελευταία πράξη μιας δραματικής ιστορίας φαίνεται πως εκτυλίχτηκε το απόγευμα της Παρασκευής στα δικαστήρια των ΗΠΑ. Η αποτρόπαια δολοφονία τριών ατόμων μεταξύ των οποίων και ενός ανήλικου παιδιού το 2008 κατέληξε σε μια δικαστική διαμάχη που έφτασε στο τέλος της.

Η φιναλίστ του American Idol και βραβευμένη με Όσκαρ Jennifer μπορεί να είδε τα τελευταία χρόνια την καριέρα της να εκτοξεύεται, να κατάφερε να χάσει 30 ολόκληρα κιλά και να γίνει ένα από τα πιο πολλά υποσχόμενα πρόσωπα στην Αμερική, ζούσε όμως ένα οικογενειακό δράμα. Το 2008 ο σύζυγος της αδερφής τηςWiliam Barfour εισέβαλε στο σπίτι των γονιών της και δολοφόνησε την μητέρα της όμορφης τραγουδίστριας, τον αδερφό της, καθώς και τον 7χρονο ανηψιό της.


Στη φωτογραφία η Jennifer Hudson μαζί με την μητέρα της 1 χρόνο πριν το γεγονός που της στοίχισε τη ζωή

Οι δίκαστες περιέγραψαν την πράξη εκδίκησης του νεαρού Αφροαμερικανού με τα πιο μελανά χρώματα και έτσι τον έκριναν ένοχο για φόνο πρώτου βαθμού, πράγμα που μεταφράζεται σε ισόβια ποινή φυλάκισης. Σύμφωνα με το πρακτορείο Associated Press η Jennifer, εκτός από το γεγονός πως αποτελούσε βασικό μάρτυρα για την υπόθεση, παρευρισκόταν και κατά τη στιγμή της ανακοίνωσης της απόφασης, ξεσπώντας σε δάκρυα ανακούφισης με την καταδίκη.


Σκίτσο από το δικατήριο με την οικογένεια Hudson συντετριμένη…

To mail της Jennifer
Πολύ πριν την τελεσίδικη απόφαση η Jennifer μαζί με την αδερφή της Julia και πρώην σύζυγο του δράστη, έστειλαν μια επιστολή στην οποία ευχαριστούσαν τον κόσμο για την υποστήριξη, αλλά και προσεύχονταν να τελειώσει όλο αυτό το μαρτύριο που τόσο ταλαιπώτησε τόσο την οικογένεια τους, όσο και εκείνη του δράστη.

“Η προσευχή μας είναι ο Θεός να συγχωρέσει τον κ. Balfour για τις αποτρόπαιες πράξεις του και να φέρει μια μέρα γαλήνη στην καρδιά του”

Read More

And More