Ο Γιάννης Στάνκογλου έχει γενέθλια, τη μέρα που πέθανε ο αγαπημένος του τραγουδιστής

Από τους πιο αξιόλογους και ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, ο Γιάννης Στάνκογλου έχει σήμερα γενέθλια! Ο ηθοποιός που τον βλέπουμε ως Θωμά Κυπραίο στις Άγριες Μέλισσες, κλείνει τα 46 του χρόνια! Ο Γιάννης λατρεύει τον τραγουδιστή David Bowie που πέθανε σαν σήμερα το 2016 και αποφάσισε να γιορτάσει μαζί του όπως είπε!

Ο Γιάννης Στάνγκογλου έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό People για τα παιδικά του χρόνια:

Οι γονείς μου,  μου έλεγαν κάποιες ιστορίες που ήταν πολύ ρεαλιστικές, τρομακτικές θα έλεγα. Πράγματα που ήταν της ζωής και είχαν συμβεί στους γονείς μου. Εγώ τις μετέτρεπα σε παραμύθι.

Δεν μεγάλωσες δηλαδή όπως τα περισσότερα παιδιά, σε ένα προστατευμένο περιβάλλον, με ασφάλεια, φροντίδα, φαντασία καιπαραμύθια;

Τη φαντασία τη βρήκα μόνος μου. Εντελώς μόνος όμως. Μεγάλωσα κάπως σκληρά.

Ήταν σκληροί οι γονείς σου;

Ίσως ήταν οι πιο μαλακοί γονείς που υπάρχουν. Μου έδωσαν πολλή ελευθερία. Απλά δεν ήξεραν να λένε παραμύθια. Ήταν παραμύθι η ζωή τους. Το σκάσανε από τον Έβρο, έφτασαν μαζί στην Αθήνα να δουλέψουν για μια καλύτερη ζωή και το παραμύθι τους ήμουν εγώ, ας πούμε. Ο πρωτότοκος. Μετά ήρθε και η αδελφή μου. That’s the fairy tail.

“Σήμερα κλείνω τα 46! μέρα γενεθλίων η μέρα που πέθανε ο αγαπημένος μου David Bowie θα το γιορτάσω μαζί του”… έγραψε ο ηθοποιός κάτω από την παλιά φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram!

Read More

And More